lørdag 6. juni 2009

Vi har beiset terrassen!


Takk for alle lykke til :) dere er så snille! I går ble jeg ferdig med nok en eksamen, og da er det bare en igjen! Så i slutten av neste uke er det feeerie!!! :)

8 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min!
  Du verden for en forskjell det ble etter beisejobben...
  Lykke til med de siste eksamene!

  Klem

  SvarSlett
 2. Vi har akkurat gjort det samme - det er som å få en ny terasse :-) Kom akkurat inn døren - har nemlig brukkt samme terassebeis til teakstolene våre - rakk bare en mens lillegull sov i vognen :) Stolene har ikke tålt å stå ute i vinter - så nå var egentlig bosshaugen neste stopp! Funket med beisen da :-)

  SvarSlett
 3. Kjempefine terrassebord! :) Ligner på våre. Ha en herlig kveld!

  SvarSlett
 4. Sjalu! Hvis noen har lyst til å kjøpe en leilighet til meg hvor jeg kan gjøre som jeg vil, er det bare å si fra. ;) Lykke til med siste innspurt, og god sommer - skal du sørover i det hele tatt?

  SvarSlett
 5. Så fin ny overskrift forresten! Hvordan får du til å lage så fin overskrift?

  Det ligger en utfordring til deg på bloggen min. :)

  SvarSlett
 6. Å! Photoshop ønsker jeg meg! Gøy at du tok utfordringen da. :)

  SvarSlett
 7. For en forskjell. Jeg ble nysgjerrig på fargen på beisen, for vi skal snart til å lage terasse rundt boblebadet vårt, og denne fargen såg veldig likt ut det vi er ute etter.
  :)

  SvarSlett
 8. Nybeiset terrasse er lekkert!

  Rundt et boblebad bør du du legge en terrassebeis med antiskli. (nordsjø har dette) Denne krever at du oljer ca 1-2 ganger hvert år, men den gir en MYE finere glød enn vannbasert terrassebeis. (har den selv rundt basssenget) Mvh Heidi. www.malerietfargehandel.no

  Et lite tips. Bruk den som base uten brekk for da får du en farge som ikke er for mørk. Mørkbeiset gulv er utsatt for synlige sliteriper i treverket.

  SvarSlett