søndag 21. juni 2009

Tavlemaling

Tavlemaling kan en kjøpe flere steder... ja, faktisk på Biltema også av alle steder! Ulik maling til ulik pris. Eller er tavlemalingen egentlig så forskjellig i kvalitet? Noen med tavlemaling-erfaring?

Biltema

Panduro

CC Hobby

13 kommentarer:

 1. Jeg har dessverre ikke så mye greie på dette, men en ting jeg synes var litt int. er at man kan få tavlemaling i akkurat den fargen man ønsker (i følge malemannen borti gaten ;-)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så koslig blogg du har. Jeg har selv ikke malt med tavlemaling, men jeg har hørt at det er supert, kan ikke huske malingsmerke. Angående maling av kjøkken- jeg har malt et Sigdal eike kjøkken hvit og det ble mega bra. Så lykke til videre med malingsplanene.
  Ha en fin uke :0)
  Satt meg opp som følger jeg :0)

  SvarSlett
 3. Har ikke prøvd det, men venter spennt på rapporten om din omgang med den, jeg må jo nesten prøve det en gang :D

  SvarSlett
 4. Jeg har heller ingen erfaring med tavlemaling, men synes prosjektet ditt virker spennende, og håper du legger ut bilde av det ferdige resultatet.

  SvarSlett
 5. Så fin ny overskrift du har fått deg! Ha en god dag. :) Jeg har heller aldri prøvd tavlemaling dessverre.

  SvarSlett
 6. Hei! Jeg har malt med tavlemaling, og resultatet ble supert! Jeg kjøpte imidlertid tavlemaling på en spesialforretning for maling/tapeter, og da anbefalte de å bruke Fenom Oljebasert Interiørmaling, Matt 5, fra Jotun. Vet ikke om det er kvalitetsforskjell på malingstyper, men selv foretrekker jeg å bruke merkevarer da de som oftest holder det de lover. Lykke til!

  SvarSlett
 7. Forresten, om du ønsker å se hvordan jeg har brukt tavlemalingen, kan du se følgende innlegg:
  http://scandinavianretro.blogspot.com/2009/05/entrance_12.html

  SvarSlett
 8. Har ingen erfaring med tavlemaling, men jeg skal male en dør på kjøkkenet i mattsvart, så jeg suger til meg info om emnet ;-)
  Gleder meg til å se ditt prosjekt ferdig!

  Klem

  SvarSlett
 9. Hei hei...
  Har ikke erfaring med slik tavlemaling...lykke til da lilla..
  Og ikke minst masse lykke til med eksamen...tvi tvi...det kommer masse sommer og sol til deg etter alt strevet..bare vent å se..
  Er skygge og faretruende skyer her for øyeblikket.
  Og du...helt herlige den sommerfuglen og elefanten under her da.
  Klem klem...

  SvarSlett
 10. Hei, og takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Jeg har også erfaring med tavlemaling, og lurer på om jeg brukte en fra Jotun eller Scanox. Kjøpte hos faghandler ihvertfall, og resultatet ble veldig bra. Malingen jeg brukte stivnet litt på rullen imens jeg malte liksom - så sørg for godt utstyr! Ikke bruk en rull som loer lett..:)

  SvarSlett
 11. Flott blogg :)
  Jeg har nettopp laget meg tavler! Brukte tavlemaling fra Biltema... helt greit, men har jo ingenting annet å sammenligne med. Men først synes jeg fargen så litt grå-svart ut, men etter 2 strøk var det ble det svart.
  Bilde av resultatet på bloggen min :)

  SvarSlett
 12. Les hele bloggen, ganske bra

  SvarSlett
 13. I inclination not agree on it. I think warm-hearted post. Specially the title attracted me to study the unscathed story.

  SvarSlett