tirsdag 9. juni 2009

JOTEX og elektrisk grillHar dere hørt om Jotex? Jeg fikk en link fra H&M på mail, og oppdaget så denne nettbutikken. Her var det mye forskjellig, ganske rimlig priser.Ellers er vi på jakt etter en elektrisk grill! Fjorårets modeller har ikke fått noe særlig god omtale, så jeg lurer på om de er blitt bedre i år. Vi har sett litt på denne fra Princess. Er det noen med erfaring fra elektrisk grill?

6 kommentarer:

 1. Har vært innom mange ganger og siklet på den sida ja :p
  Ingen erfaring med elektrisk grill, sverge te kull eller gass vi :)

  SvarSlett
 2. Mamma har en elektrisk grill, uten at jeg vet hvilket merke den er. Syns den er veldig praktisk og fin til dager som det passer best å grille inne. Grillsmaken blir noe ikke helt den samme, som jeg syns er litt dumt.

  SvarSlett
 3. Jeg må bare trekke på smilebåndet her jeg sitter.
  Har i flere dager prøvd å huske hva "den derre nettsiden" heter, uten hell. Så titter jeg inn hos deg, og der var den:JOTEX!!
  Hehe..
  Har sett en pute der for lenge siden som jeg vurderer å kjøpr, hvis de har den enda... :/

  Har desverre ikke noe erfaring med elektriske griller, men har lekt litt med ideen om en selv. :)

  Ha en fantastisk dag videre, du reddet min ;)

  SvarSlett
 4. Og vips, så var jeg inne på jotex - sa du billig.. hihi :-) Må inn å kikke litt - selvom jeg fremdeles er under budsjettplanen min :-) Tror det blir luksusfellen next :-)

  Sender over en full last med energi og leselyst ! Er sååå glad for at det ikke er meg.. hihi :-)

  Masse klemmer fra Ida

  SvarSlett
 5. tenkte bare at jeg skulle informere om at de rosa muffinsformene har kommet inn på åhlens igjen. (så et tidligere innlegg) veit ikke hvor du bor, men vi har de i Drammen i allefall og de har mest sannsynligvis fått de inn på din nærmeste Åhlens butikk også:) LØP OG KJØP(forsvinner fort da de er populære)

  SvarSlett
 6. Åh, en webshop jeg ikke har vært på. Den må sjekkes ut. (Visakortet ynker seg) :D

  SvarSlett