mandag 29. juni 2009

Hjelp! Lameller / Rullegardin?

For en varme!!! Her er det varmt og jeg er travel, må si at jeg ikke er helt begeistret over situasjonen...men sånn er det! På fredag er jeg forhåpentligvis mindre travel og kan da endelig bruke mer tid på leiligheten.


Solen er som en ovn over leiligheten vår, jeg lufter men det blir ikke under 29 grader inne. Jeg skal bytte ut liftgardinen på soverommet med noe som er lystett, og tenkte egentlig å kjøpe en rullegardin og fine nye gardiner... Vel! Det var ikke herren i huset like begeistret for kan du si.. jeg tror ikke han er villig til å gå med på at rullegardin faktisk går an å bruke i 2009. Jeg prøver å reklamere med kjedetrekk og at de ikke fyker opp slik som før.. men neida.


Snill som han er fant han lystette lameller. Vinduet jeg vil ha lystett er på soverommet og så lurer jeg på om lameller kan bli litt veldig industrielt på et soverom... noen med erfaring? Vi får nå se hva det blir til :)

8 kommentarer:

 1. Jeg syns du skal godsnakke han litt jeg.. en rullegardin kan bli kjempefin den, ved hjelp av litt stoff eller veggklistremerker.. ;)

  SvarSlett
 2. jeg foretrekker rullegardin på soverommet. men det spørs jo litt hva annet som befinner seg i rommet :)

  SvarSlett
 3. Hei på deg Lilla Lykke eller kanskje rettere sagt Purple Happiness? Jeg har ingen erfaring med lameller. Har aldri hatt det og tror ikke jeg kommer til å få det heller. Derimot har jeg god erfaring med lystette rullegardiner, og det er helt topp. Det blir iallefall lystett, men en lysstripe blir det jo alltid i kantene.
  Jeg har også fått sydd liftgardiner til ungenes rom med lystett stoff bak hovedstoffet. Det er like bra som rullegardiner og ser et hakk bedre ut. Jeg er ikke noe glad i gardinlengder jeg, så jeg har huset fullt av både rullegardiner og liftgardiner.

  Og du, tusen takk for alle søte kommentarer hos meg. Jeg har ikke vært noe flink til å komme på besøk tilbake i det siste, men i kveld tok jeg meg noen timer ved tastaturet og blogger iherdig. Ser klokken går og skjønner at jeg må snart ta kvelden. Ha det bra, og lykke til med valg av lystett løsning. Klem Minmill

  SvarSlett
 4. Hei !
  Duhar en veldig fin blogg, masse flott både interiør og ellers andre ting. Var jo helt fantastisk den tapeten i gangen. Jeg også kikker på eijffinger tapet (etter tips fra funkisvilla.blogspot.com)
  Jeg har ikke erfaring med lameller, men kan jo prøve å gi litt hjelp allikevel;
  Skal du ha lameller må du bare ha det, syns ikke det passer så bra sammen med gardiner forøvrig. Men det er ikke industriellt, det er veldig mye brukt nå, og kanskje spesiellt til funkis og minimalistiske stil. Jeg syns også at det er tøffere med lameller til vinduer som går fra gulv til tak. (uten å støte noen). Men ved bruk av rullgardiner kan du jo gjøre masse ellers med gardiner. Jeg har forøvrig liftgardiner med lystett stoff og er veldig fornøyd med det. Da kan du jo velge akkurat det stoffet du vil selvfølgelig. Vi holder på med totaloppussing av et hus, og der så tror jeg faktisk at jeg skal velge rullgardiner. Vet ikke om det var så mye til hjelp, men noe å tenke på.
  Besøk meg gjerne på niccoshus@blogspot.com

  SvarSlett
 5. Hei,hei. Jeg ville gått for rullgardin. Syns personlig lameller er litt kontor:) Det er mange smarte rullgardinger. Et lite tips hvis dere kjøper lystette rullgardiner så kommer det ikke noe luft inn. Litt dumt nå på sommeren men ellers kan det være genialt!

  SvarSlett
 6. Jeg er også for rullgardin, tenker kontor med en gang jeg ser lameller...

  Smil fra Anita

  SvarSlett
 7. Flott blogg og mange gode innlegg. rullegardiner er da kjekt i varmen og iallefall på soverommet :0)
  Ha det fint i varmen.......

  SvarSlett