torsdag 12. november 2009

Stilig leilighet!"Kari har tatt med seg den lekne stilen fra skibakken hjem. Leiligheten hennes har en morsom og stilsikker sammensetning av ting og møbler. Interiøret preges av lampedamer, såkalte negerdamer, gjøkur og hjortedyr i ulike fasonger. Utelykter i stuen, rå mursteinsvegger med kirsebærgreiner og rustikt panel på veggene".

En artikkel om Kari Traa. Bilder og tekst fra BonyttKlikk.no.

4 kommentarer:

 1. Tøff dame og tøff leilighet!

  SvarSlett
 2. Huff, jeg vet ikke om vi får flytte inn før jul. Var innom en tur i dag, og fant enda flere feil. Det er tredje gangen jeg kommer uanmeldt på besøk, og tredje gangen jeg har funnet feil. Rett og slett pyton.

  Siden forrige gang jeg var der hadde de fått opp lister i taket. Det var slike firkantede (på en måte), som vi hadde hjemme da jeg var 7, som er byttet ut for lengst. Jeg fikk nesten litt sjokk.
  Prøver å få gjennom endringer på feilene jeg finner, men det viser seg ikke alltid å være like enkelt.
  Det er frustrerende med denne byggingen, og slik det er nå vet jeg nesten ikke om jeg gleder meg til å flytte engang.
  Per i dag har vi dato 16 desember, og jeg krysser fingrene for at den blir holdt. Håper også at alle feil blir rettet opp, men man vet jo aldri med denne byggebransjen vet du :)
  Lampene fra Graham and Green er forresten helt toppen, men for min del stopper tollen med fra å bestille en hjem.

  SvarSlett
 3. Hei søte du! Så flotte bilder fra Kari-damen sitt bosted. Trodde ikke at hun hadde så fin stil, men dette likte jeg virkelig godt.

  Mulig jeg ikke følger så godt med her, men det ser ut som bloggen din har fått en ny stil siden sist jeg var innom. Det ble veldig fint med tre kolonner og lilla skrift.

  Klem

  SvarSlett
 4. Fy for en fantastisk fin leilighet!!

  SvarSlett