mandag 16. november 2009

Har du Pax garderobe fra IKEA?

Jeg lurer på om vi skulle hatt oss en Pax garderobe fra IKEA, og for at den ikke skal stjele alt for mye plass tenkte jeg å kanskje kjøpe Pax Vikedal dører til. Disse dørene er i speil og vil derfor gi rom... Er det noen av dere som tilfeldigvis har disse skapene/dørene? Eller har andre å anbefale? Jeg har sett på Skeidar, Living og Bohus også, men har ikke funnet noe som faller i smak. På IKEA kan man jo velge helt fritt, og det passer med veldig bra! :)Ellers så jeg at de har ulike typer hyller:

-Pax hylleplate, som er standar i tre, jeg ville hatt hvite.

-Komplement hylleplate, som er gjennomsiktig.

Setter pris på alle råd og tips jeg kan få! :) Håper alle har hatt en fin start på uken!

9 kommentarer:

 1. vi har akkurat slike skap i ganga. veldig fornøyd! de har hvite hylleplater. på soverommet har vi hvite dører. da kombinerte vi med et skap fra kjøkkenavd for å få det til å passe eksakt.

  SvarSlett
 2. Har ikke Pax selv men kan nesten garantere deg at dette er det billigste og det du får mest stash til;) Og det liker vi jenter. God kveld.

  SvarSlett
 3. Vi eeeeeeeeeeelsker PAX

  SvarSlett
 4. Vi har Pax garderobeskap (elsker at man kan få de i ekstra høyde!!) med Pax Birkeland dører.
  Er superfornøyde!! Vi har to skap på 60cm hver og har ikke sjangs til å fylle de opp med klær! Kjempegod plass og man kan få kjøpt alt fra skohengere til slips og bukseknagger! Love it!:)

  SvarSlett
 5. Vi har vanlige Pax skaper (om det stemmer at hele garderobeløsningen fra Ikea heter PAX, ble litt usikker nå). Ville nok ikke valgt skap fra noe annet sted, syns det er så fint å ha så mange muligheter.
  Når vi flytter skal Victoria ha 150cm skyvedørsgarderobe fra PAX. Eneste ulempen er egentlig at det ikke er så mange dører å velge mellom til lengden på 150cm. Likevel tror jeg de gir den beste løsningen. Go PAX!

  SvarSlett
 6. Jeg har hørt mye bra om Pax garderobene. Vi har ikke noe selv, men vi har andre reolløsninger fra Ikea, og det er så solid. Mitt inntrykk er at Ikea satser på solide og fleksibele løsninger på skap. Som du sier, har speil en effekt som gjør at rommet virker større. Vi har speil fra tak til gulv på en skyvedørsgarderobe i gangen, og det er kjempefint. Det er så luftig og flott.
  Lykke til med valget av skap!

  SvarSlett
 7. jeg har pax, og en av dørene er en speildør. jeg er veldig fornøyd med de. jeg jobber på bohus, men skapene der er ikke like gode og mye dyrere.

  SvarSlett
 8. hei hei! sitter å holder på med det samme som deg, og finne garderobe. så plutselig at de dørene som heter Eiksdal som av en eller annen grunn kom myeeee billigere ut, vet ikke hvorfor...

  SvarSlett