fredag 13. november 2009

Har du tips om Paris?

Har du tips om hotell, butikker, cafeer, restauranter i Paris?


Bilde er lånt fra Wikipedia.

9 kommentarer:

 1. pip..så du at Huset ved Bekken har vært i paris (Kardemomme?)...Mange fine innlegg hos henne nylig=)
  WOw..så vakkert soverom...nydelig farge også.
  Likte Kari sin leilighet godt...herlig med slik stil som ikke alle andre har.
  Oki, takk for inspirasjon
  Drops

  SvarSlett
 2. I Clignancourt er det et digert utendørs loppemarked!
  Kunstnerkvarteret på på Montmartre bare må oppleves....Jeg turde ikke dra opp i Eiffeltårnet, men var en tur oppe i Triumfbuen og det er virkelig verdt å få med seg. Det er jo senter av byen og man ser hvordan den er oppdelt...fantastisk utsikt:)
  Latinerkvarteret, Sacre Coeur, Notre Dame. Tur på Seinen (Åsså er det lurt å finne seg et hotell midt i byen og ikke i utkanten)

  God tur iallefall:)

  SvarSlett
 3. hehe, såg først nå at du ikke ramset opp severdigheter også, sorry;)
  Men å spise på en fortausrestaurant på Montmartre er liksom et "must" Jeg husker ikke navnet på Restaurantene vi besøkte desverre.

  SvarSlett
 4. Hei :)

  Åh Paris er fantastisk! Var der i august og anbefaler alle de typiske severdighetene. Anbefaler en tur for å se Louvre også på kveldstid. Nydelig stemning med belysningen der. Og vi hadde en helt fantastisk opplevelse på Buddah Bar! I tillegg skal dere være obs på at det franske kjøkkenet ikke er bra uavhengig av pris. Men om dere går på steder med "norske priser", og ikke tenker at dere skal spise billig, så kan dere få mange bra matopplevelser.

  God tur! klem C

  SvarSlett
 5. Montematre. Marais skal visst være koslig. Besøk Eiffeltårnet på kvelden og ikke i dagslys, mye flottere og mer imponerende. Champs Elysees er kjedelig, bruk heller den dyrebare Paris tiden ett annet sted ;-) Besøk forøvrig www.thecherryblossomgirl.com , ekte parisisk jente med sikkert gode Paris råd! (hun har en egen guide på siden sin) Sjekk forøvrig innlegg på bloggen min, og som Drops sa Huset ved Bekken sitt Paris innlegg :-)

  Mitt beste tips er egentlig å ta beina fatt og egentlig ikke ha noen planer men nyte livet og ta ting litt på sparket..

  SvarSlett
 6. De koseligste kafeene og restaurantene ligger utenfor turistsentrum. Det beste tipset er egentlig å snike i alle bakgatene. Jeg var i Paris ni dager i vår, og det var sånn jeg fikk de beste opplevelsene. Og så burde du stikke innom fuglemarkedet på Ile de la Cite. Det er hver søndag og de selger alt mulig av kjæledyr (til og med ekorn i blant) og blomster, i tillegg til spesielle gårdsprodukter som lavendelsirup og rosehonning.

  SvarSlett
 7. Ta heisen opp til restauranten på stormagasinet La Samaritaine. Her er det panoramautsikt utover seinen og omegn. Ligger ikke langt fra Louvre, i 75 Rue Rivoli.

  SvarSlett
 8. Ingen tips fra meg dessverre....:(

  Men ønsker deg goooood helg:)
  Klem

  SvarSlett
 9. Hei! Hyggelig å se at du har meg i blogglisten din!
  Jeg vil anbefale Le Marais (metro Saint Paul). Her er mange interiørbutikker, bruktbutikker (både klær og antikviteter) og fashion-butikker. Le Marais er også Paris' homofile bydel så det er ganske livlig å gå ut der om kvelden også.
  Personlig interesser jeg meg stort for Paris' etniske bydeler og pleier å ta med folk til de kinesiske (13ème arrondissement) og afrikanske (18ème arrondissement) bydelene. Loppermarkedet Trultemor nevner er fint. Stormagasinet Norwaystyle nevner stengte for et par/tre år siden. Enig med Camilla som sier at Champs Elysees er kjedelig: kun de samme butikkene som ellers i byen/verden. For "mainstream shopping" (Zara, HM, alle de franske merkene, Gap osv.)pleier jeg å dra til Rue du Commerce (metro commerce), rue de Rennes (metro Montparnasse) eller Galeries Lafayette og gatene rundt (metro Opera). Her er alt samlet. Montmarte og Sacré Couer er jo noe ma bør få med seg, men det er meget turistifisert og tilgjort.
  Alt kommer litt an på hva men er ute etter... Beste utsikt er sikkert "La tour de Montparnasse", Paris' høyeste building med restaurant på toppen, midt i Paris.
  Ha en fin uke

  SvarSlett