onsdag 18. november 2009

Hvor kjøpe tapet i Bergen?

En herlig studievenninne av meg spurte meg om råd etter hvor man kan kjøpe tapet i Bergen. En tapet som gjerne ikke koster skjorta. Den første butikken jeg kommer på er Hjem Kjære Hjem i Skostredet, og ellers bare malerbutikker.


Er det noen av dere som kommer på flere steder? Åhlens har jo noen, men veldig lite utvalg om jeg husker rett.. (Tapet fra Cole & Son)


Jeg synes Eijffinger har veldig mye forskjellig, og mye fint :) Nettsiden er derimot ikke til å skryte av.


Designers Guild har jo et hav av tapeter. Alt fra ensfargede, stripete, blomstrete, med små mønster, store mønster...


Lurer på om det er en tapet fra Designers Guild jeg veldig gjerne kunne tenke meg om vi skulle tapetsere en vegg på soverommet. Helt helt lys, med sølvmønster. Love it! :) Disse tre siste bildene var fra DG, de har også tapeter i skikkelig knall farger.


Har dere noen gode råd til hvor hun kan se etter tapeter? Er det Borge som de ofte selger på malerbutikker? Synes å huske at de hadde et greit utvalg på en butikk som lå rett ved Living i Åsane, noen som vet hvilken jeg mener?

9 kommentarer:

 1. De har godt utvalg på Bergen Malingfabrikk, har lett litt selv. Synes det er dyrt over alt.

  SvarSlett
 2. Det ligger en butikk rett ved politistasjonen, vet ikke helt hva de heter, men de har i hvertfall tapet.

  SvarSlett
 3. Roligt med tapeter, jag tycker det är bättre att köpa lite billigare tapeter så man har råd att tapetsera om oftare, istället för jättedyra som man aldrig kan byta ut!

  Tyckte de du har bloggat om var jättesöta :)

  SvarSlett
 4. Vi kan sikkert sende i posten fra Sandefjord ;-)
  Lykke har mye fint fra Cole&Son,Omexco, Osbourne&Little og Jane Churchill...

  SvarSlett
 5. hei hei! hmm:) nå måtte jeg tenke litt! jeg har ikke vært så veldig på tapet her i bergen, siden jeg bor i leie-leilighet. kjøpte en lyseblå en på fretex for en 10'er og printet ut pippiper, som jeg limte på, hehe. det er liksom det næreste jeg har vært tapet.

  du har jo liksom nevnt alle de jeg tenker på: åhlens, hjem kjære hjem.

  jeg pleier å anbefale rusta, jeg. men de ligger jo i sverige. skal hjem til jul, så da kan hun bestille via meg, evt. vet de også sender til norge hvis en spør pent:) der koster det type 99 kr for en rull, og de har et par fine.

  http://www.rusta.se/tapeter___tillbehor_c194_sc0.html

  SvarSlett
 6. Hei,
  enig med deg i forslaget Hjem Kjære Hjem :) De har mye å velge i.

  SvarSlett
 7. Tapetmessen vis a vis Politistasjonen har mye, Carlsen i Dreggen har maaaaaaasse, Unik (baderom) i Laguneparken har også tapeter.

  Mvh
  Anine L.

  SvarSlett
 8. hjem kjære hjem har et enormt utvalg av spennende tapeter, samt god hjelp...

  SvarSlett
 9. Vi synes det er hyggelig at så mange setter pris på det arbeidet vi gjør for å tilby byen det desidert største utvalg av tapeter.

  SvarSlett