søndag 26. oktober 2008

drømmen om en sort oppvaskkum

Selv om det nok blir noen år til vi får et nytt kjøkken, klarer jeg ikke å stoppe å se etter den perfekte sorte oppvaskkum. Først ville jeg ha en sånn i hvit porselen fra IKEA, men fant ut at siden vi skal ha hvite fronter og mørk benkplate, så ville det bli best med sort oppvaskkum etter min mening. Så jeg har surfet på nettet nok en dag, og i dag kom jeg over Blanco og fant en del jeg syntes var fine.


Likte best denne i sort, kan se den "i sin helhet" her i hvitt.Fant også noen andre som kan vurderes, men vet ikke om de falt heelt i smak.Liker også denne Franke vasken:

5 kommentarer:

 1. åhh, stilig med sort kum!

  blanco har mange fine, men du bør også se hos franke, de har MYE lekkert. intra har noen sorte de også tror jeg :)

  SvarSlett
 2. Heisan! Tøffe kummer! Leter man lenge nok ender en som oftest opp med det en ønsker seg, kan være en tålmodighetsprøve da :o))
  Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett
 3. Det var faktisk overraskende stilig med svart kum - har ikke tenkt på det i det hele tatt! Skal snart innrede vaskerommet på nytt (lage det litt mer barnevennlig for en stelleplass!! :-)), og har sååå lyst å bytte ut standard-kummen i zink til en slik av den hvite porselensvasken fra ikea.. hmm... tror jeg må igang med litt overtaling på hjemmefronten - eller rett og slett bare kjøpe den..hihi :-)

  Ha en super kveld!

  SvarSlett
 4. Svingte innom bloggen din, så koselig med lilla fargene.Kjempe tøft med svart kum, en god ide ;) Takker for titten med en liten hilsen ;D

  SvarSlett
 5. Kule vasker. Men tenk så kult kran du kan velge til! Vasken vi har nå har nedfellt såpedispenser og det er virkelig å anbefale. Så slipper du den fæle zalo flasa på kjøkkenbenken:) God kveld.

  SvarSlett