søndag 5. oktober 2008

Oppussing av spisebordet. Fra trehvit til LILLA!

Her skjer det virkelig en forandring. Først et strøk med grunning, så det første strøket med lilla. For en foranding! Er jo ikke ferdig enda, men dette ser ut til å gå bra. Hehe, tror det blir et morsomt resultat! :)
Litt pause i jobbingen må en også ha, og i dag laget vi vår egen versjon av en gresk wrap. Deilig med ekte tsatziki! Namnam :)

10 kommentarer:

 1. det ble virkelig lilla:)er spent på å se det ferdig! de sier farvene er inn igjen! jeg tror jeg holder meg til hvit en stund til- var jo litt treg på den bølga jeg...

  SvarSlett
 2. Oi oi oi, ja nå er jeg spent på resultatet :) Er det grunninga som er så lilla eller er det fargen dere skal ha på bordet? Jeg brukte grunning på kjøkkenskuffene da jeg malte dem i sommer, og holdt på å få sjokk når grunninga var grå/blå. For skuffene skulle jo bli hvite *ler* Og det ble de heldigvis til slutt ;)

  Lilla er en nydelig farge da. Jeg har hatt en lille bølge i høst selv, men mest på klesfronten.

  SvarSlett
 3. Jeg venter i spenning:-) tror dette blir bra!

  SvarSlett
 4. Åh, så spennende! Gleder meg til å se det ferdige resultatet altså. Hvaslags stoler skulle dere ha til igjen?

  Det kjøkkenbilde på bloggen min er fra vår FORRIGE leilighet. Det er et Ikeakjøkken (hvit Ädel) med eikebenkeplate fra maxbo og selvkomponert "bardisk". Vi var VELDIG fornøyde. Nå derimot har vi et HTH bjørkekjøkken som vi gleder oss til å bytte ut.. :S

  HA en fin oppussings(?)kveld :)

  Klem M

  SvarSlett
 5. Lilla!! Den var jammen dristig..men det ser jo kjempekult ut!!! Gleder meg til å se det ferdig. Takk for hilsen på bloggen... Nå skal jeg legge deg til lista mi:)

  SvarSlett
 6. Jøsses, dette blir noe annet enn hvitt ja;)

  Kommer inn siden og sjekker dette, må jo det !

  SvarSlett
 7. hei.. spennende bord.. men lurer litt på de seviett ringne dine?.er dem din+ HVOR HAR DU FÅTT TAK I DEN? for jeg v var på loppemarked å fant 6 slike, som jeg kjøpte.. hadde vært gøy å vite hvor de kom i fra ;) mvh meg :P

  SvarSlett
 8. Det blir sikkert kjempestilig:) Gleder meg til å se det ferdige resultatet. Og så ut til at middagen deres var veldig god i går også... ( jeg må spise frokost..., ble ekstra sulten av bildene:))

  Ha en flott mandag

  SvarSlett
 9. nice!! så gøy med lilla bord!! Håper du har en litt større pensel når du tar fatt på bordplata;) hehe:) gleder meg til å se ferdig resultat... hinthint;)

  SvarSlett
 10. wow! Det blir spennende å se resultatet! :)

  SvarSlett