torsdag 16. oktober 2008

HJELP interiørbloggere i Bergen!

Jeg trenger hjelp :) Ser flere som skriver om dette lagersalget til Tilbords ved Nesttun GoKart, om jeg tar rett skal det ligge i Ullsmågveien 7? Er det noen som vet om det er åpent hver dag? Eller er jeg kanskje for sen..?

6 kommentarer:

 1. Start: mandag 6. oktober
  Sted: Ulsmågveien 7, Nesttun
  (BergenGocartsenters gamle lokaler)
  Åpningtider: man - fre: 12-20 / lørd: 10-16
  TIDENES LAGERSALG!

  Britt

  SvarSlett
 2. Ser du har fått hjelp allerede ;) God shopping! Hadde tenkt meg en tur opp dit for å kikke litt jeg også, ser det er flere som har gjort rene røverkjøpene ;)

  SvarSlett
 3. Jeg er akkurat kommet hjem fra min andre tur denne uken. Var der på mandag og fant masse, det samme i dag. I morgen skulle de få 34 nye paller med varer...Skumle greier for lommeboken, men I LOVE IT! Helene (uten egen blogg, men fast leser)

  SvarSlett
 4. Tusen takk til dere alle sammen! 34 nye paller hørtes farlig ut hehe :) Må ta en tur ut snarest!

  SvarSlett
 5. Jeg var der i dag og fylte opp bilen! De får varer i morgen ja, og holder åpent ihvertfall ut November ifølge han med hestehalen i kassen :-)Var på Eidsvågsneset i fjor. Glimrende julegaveshopping! :-)

  SvarSlett
 6. Ojojoj-trur eg må hive meg rundt- julegaver til barnas små venner og mine større venner må jo snart i hus...Kan bare kjøpe det eg er sikker på fell i smak-for ein kan vel neppe få byttelapp når det er lagersalg? Bruker å kombinere kjøpe og lagegaver så det går nok bra! (Kopp med julesnop oppi, krukke med selvlaget syltetøy osv)Takk for påminninga,Lilla lykke!!!!

  SvarSlett