søndag 26. oktober 2008

SHOPPING OG AWARD

Jeg må si tusen takk til Borghild, jeg var vel innom alle butikkene i sentrum. Utrolig mye fint, men ble for det meste bare titting ettersom jeg kun reiste med håndbagasje. Var også innom en annen butikk som het Libe Fair Trade, hvor de hadde de nydeligste ting. Da jeg kom hjem var jeg så heldig for min kjære samboer hadde kjøpt to av drømmeskålene til meg, her er de:Her er et kosedyr jeg kjøpte med fra Libe Fair Trade.

Kenana Knitters er en suksessrik og stolt kvinnebedrift i Njoro distriktet i Kenya. De strikker de nydeligste bamser. Mer enn 200 kvinner har sitt arbeide her (og stadig flere ettersom også norske hem nå vil ha disse vidunderlige bamsene:-))

Strikkes i 100% ren lokal ull, farges i naturfarger, fyllt med vatt. De har et stort fokus på miljø og alt arbeid foregår lokalt av kvinnene. Ulla handles inn lokalt på ukesbasis, karres, spinnes, farges, strikkes av kvinnene.

"Beautiful gifts made with natural products by woman in the rural community"
Litt Fair Trade sjokolade måtte jeg ha meg (hvit, melkesjokolade og mørk)
Et House Doctor bånd ble det også, like godt å ha litt forskjellige ting til innpakning av gaver og syntes dette var så fint!Sist men på ingen måte minst!! Så fikk jeg denne flotte awarden fra Fjellrosa mens jeg var borte, tusen tusen takk! :) Er så utrolig takknemlig! Jeg skal tenke litt på hvem jeg vil gi den videre til.

2 kommentarer:

  1. Oi, hvor har du funnet mannen din du da? :) Så søtt at han hadde kjøpt skålene til deg, fine var de. Jeg ønsker meg flere slike skåler selv, men jeg klarer aldri å bestemme meg for farge. Nå skulle jeg gjærne hatt en i melkehvitt glass, men finnes det? Njæææji ;)

    SvarSlett
  2. Gratulerer med award! Kjempefine ting du kjøpte!
    Klem Simmas Hus

    SvarSlett