fredag 7. november 2008

Julepynt, ny lampe & awardFørst vil jeg beklage at det er så utrolig lenge siden sist jeg blogget! Det er en tøff studiehøst i år, med eksamener og forprøver om hverandre. Er jo innom Norske Interiørblogger hver dag, men energien og tiden til å oppdatere selv den har bare ikke vært tilstede på en stund.

Etter snart 9 måneders leit, fant vi endelig noen lamper som passet inn.Så til den flotte awarden jeg fikk av Fjellrosa, elsker at vi kan gi hverandre awarder. Selv blir jeg i hvertfall utrolig glad! Jeg vil veldig gjerne gi den videre til Lykke og lykkeliten og Flittiglisene og takke for masse inspirasjon!Synes det er så flott å se at så mange bloggere er tidlig ute med juleforberedelsene, selv prøver jeg å finne ut hvordan vi skal dekorere vårt første juletre. Er veldig glad i tradisjonell, rød, norsk jul, men selv vil jeg gjerne dekorere hovedsaklig i sølv tror jeg. Synes det er så mange fine julekuler, her er noen

Hva synes dere?? Elsker forresten disse fuglene fra Lisbeth Dahl

3 kommentarer:

 1. Der var julekulen som jeg har i butikken min gitt. Den er bare utrlig flott. Det er den med monogrammet jeg snakker om ;) Og med det så har jeg vel allerede sagt, at jeg synst sølv er veldig vakkert.

  SvarSlett
 2. Fuglen fra Lisbeth Dahl var utrolig fin! Hos oss blir det sølv og naturmaterialer. Juletreet går i sølv og brunt.

  God helg :)

  SvarSlett
 3. Nydelige julekuler og ikke minst fuglen! Ha en fortsatt flott helg!

  SvarSlett