søndag 16. november 2008

Trenger hjelp til julekuler. Kake & award

Jeg er på leit etter blå julekuler, og fant disse som jeg syntes var søte fra House Doctor. Er det noen som vet om de er å få tak i på vestlandet? Eller evt noen norske nettbutikker? Jeg var så heldig i dag. Åpnet mailen i dag tidlig og ble møtt av hyggelige kommentarer på bloggen, og en nydelig award. Tusen takk Marias skriblerier, jeg er utrolig takknemlig!
Dagens kake med riflet hvit sjokolade :)

7 kommentarer:

 1. hei, hei, Ikea har blå kuler i alle former og fargen denne julen! Det er en av hovedfargene deres denne gangen!

  Jeg fikk sekv tak i noen utrolige morsomme kjempekuler som skal henge utendørs hos meg. Kommer bilder så fort jeg får hengt dem opp!

  Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 2. I like. Her fant jeg fryd for øyet og inspirerende bilder. De julekulene fra House Doctor var da fantastisk fine. Er det årets kolleksjon? Jeg kjøpte noen glassfugler denne uka fra House Doctor. De var så fine. Det ligner på noen gamle jeg har...oooo nostalgi ;0). Som medlem i bloglandia dras man jo med inn i juleforberedesler så det synger - og jeg er godt i gang ;0). Ser du er i gang med å pakke inn -> der har jeg årets utfordring - å kose meg med innpakkingen....den bruker å gå unna i 100 km/t.
  I´ll be back!

  SvarSlett
 3. Superkule julekuler!!!
  Kaken så nydelig ut, og skulle gjerne hatt en bit;) Og awarden er vel fortjent;) da er det bare å fortsette å nyte søndagen:)

  SvarSlett
 4. Så fine kuler! Prickar går alltid hem hos mig... :-) Muligens kan de har dessa på Solstrand Blomster...de har en del House Doctor.

  Ha det fint!

  SvarSlett
 5. Såååå hyggelig å gi til en som setter så stor pris på å få! :D Som det ble skrevet tidligere her; awarden er vel fortjent! :)

  SvarSlett
 6. God morgen!

  Nå ligger det to innlegg på bloggen min om den skålen du lurte på :)

  Ha en fargerik dag!

  SvarSlett
 7. Gratulere så masse med award, og den kaken så da herlig ut, nam nam.

  Ser du har fått tips til hvor du kan få julekuler.

  Ha en fin dag.

  SvarSlett