søndag 30. november 2008

Mer julepynt

I Rom 123 kom jeg over en fin julekule som var produsert av Shishi. På siden deres lastet jeg ned en pdf-fil med julesesongvarene deres, og så mye fint det var! Er det noen som vet om man får kjøpt det i norge?

Siden det er søndagsåpent på Plantasjen, dro vi ut for å se etter det svarte juletreet vi hadde sett på nettet. Vi så et på Skeidar på fredag og ble overrasket over hvor fint det faktisk var. Så med oss hjem fra Plantasjen ble det et svart juletre, ser ut som det er en mørk grønn farge, utrolig fint. Gleder oss til å få på pynt og lys :) Skal legge ut bilde når det er ferdig.

I kveld lages det serinakaker og vi koser oss med julemusikk :)

9 kommentarer:

 1. Så spennede med ett litt annerledes juletre. Synes forresten julekulen med sommerfugl var veldig søt. Drops:-)

  SvarSlett
 2. Heisann

  Så fine julekuler du har funnet på 123.

  Ha en fin søndag

  SvarSlett
 3. God morgen:)
  Jeg tar utfordringen fra deg!
  (må bare ta en liten en jeg har fått først, så blir det riktig rekkefølge..hihi;)
  Høres knall tøft ut med sort juletre! Gleder meg til å se!!

  Ha en flott mandag:)

  SvarSlett
 4. så flotte ting du hadde funnet på nettet!!
  Vet nok ikke hvor det selges her i landet!!

  Ha en fin dag og en fin adventstid:O)

  SvarSlett
 5. Har ikke sett den julepynten noe sted nei. Det var fine ting. Det er jo så synd med alt det fine man leser om, men ikke klarer å skaffe.

  Jeg så den annonsen fra Plantasjen og sa til mannen min at jeg lurte på hvem som kjøpte sorte juletrær i plast. Og jammen ble det deg. :-) Jeg er spent på å se bilde av treet med pynt på. Du får det sikkert til å se fortryllende ut.

  Ha en fin fin dag.

  SvarSlett
 6. Har lurt litt på det med kunstig tre...hmmm... Er ikke det litt nedtur? Eller er det så fint at det ikke gjør så mye?! Er jo utrolig lettvint da!
  Klem

  SvarSlett
 7. Oi, sort julegran blir spennende å se. Tror aldri jeg har sett det hjemme hos noen, kun i stylede interiørmagasiner. Jeg kunne godt tenke meg det selv, men samboeren er nok såpass tradisjonsbundet at det neppe er noen vits i lufte tanken en gang :) Angående Shishi så kan du ta kontakt med dem. Jeg ser de har kontor i Oslo, de vil sikkert være behjelpelige. Det var utrolig mye fint der ja :)

  SvarSlett
 8. Vad spännande med ett svart juletre. Det har jag faktiskt inte sätt, trots att jag var på Plantasjen i tisdags... Väntar med spänning på att få se hur ert blir pyntat.

  Tyvärr kan jag inte hjälpa med vart du kan finne ting fra Shishi. Men jeg likte verkligenen den julekulen med sommerfuglen - både sommar och jul på en gång!

  Ha en riktigt fin torsdag1

  SvarSlett
 9. Så mye kuul julepynt du har! ;-)

  SvarSlett