torsdag 29. januar 2009

IKEA kommoden før & etter!

Endelig ferdig! Ble veldig fornøyd med resultatet, tenker å se etter knotter også, men føler den ser fin ut som den er nå så knottene kan vente litt.



tirsdag 27. januar 2009

Oppussing + award & utfordring

I vente på å løse tapetgåten med den store kommoden (og i vente på at jeg enda ikke har kjøpt noen form for lim) så har jeg begynt å male litt på den lille kommoden i dag.

Her er det et bilde fra hvordan den var før:



Her et bilde etter jeg har malt litt:



Jeg har fått en fotoutfordring fra Marias skriblerier!

* Gå til foto/mapper
* Ta ut den 6. mappen
* Finn det 6. bildet
* Sett bildet på bloggen og skriv noe om dette bildet
* Inviter 6 nye til å bli med på denne utfordringen. Link til dem, og la dem vite at de er utfordret.

Morsom utfordring :) Bildet jeg kom frem til kan jeg ikke en gang huske å ha tatt! Det er fra Store Lungegårdsvann i Bergen.



Jeg har også vært så heldig som har fått en flott award fra Snøstorm, tusen takk!! Jeg velger å sende videre både utfordringen og awarden til:



Fra blokk til hus
Galleriden
Verandasol
Ninas Drops
Minmill
Maris fargerike



Med en kopp karamellkakao ønsker jeg dere en fin kveld!

søndag 25. januar 2009

Trenger hjelp til fargevalg!

Vi har en IKEA kommode som er trefarget, og derfor har jeg tenkt å male den. Men hvilke farge? Jeg vil male den i to farger. Her ser dere noen forslag jeg har prøvt ut på dataen..




Slik ser den ut nå.


Skal jeg male rammen lilla og ha skuffene hvite/grå?


Eller male rammen hvit og skuffene lilla? Jeg synes kanskje det ble litt voldsomt i forhold til det andre forslaget.. Hva sier dere?


Ha et bilde/tegning/motiv av noe slag på skuffene? Bildet er hentet fra Beaumonde.

lørdag 24. januar 2009

Eske - Før & Etter

På skrivebordet ligger det alltid mye småting som headset, ledninger, datating ++ Jeg må nok si at jeg ikke liker særlig godt at dette ligger slik, så i dag tenkte jeg at vi burde ha en eske der slik at det ble gjemt bort samtidig som det var lett tilgjengelig. Med lite tid til å handle en eske av et slag, så tenkte jeg at en skoeske fikk gjøre susen :) og det syntes jeg faktisk at den gjorde!



Sjekk ut UrbanOutfitters

UrbanOutfitters har mye som jeg liker, de selger både klær og interiør. Var innom nettbutikken deres og tenkte eg ville vise dere litt av det de har, ganske mye kult og annerledes :)


Mange lamper i forskjellige former og farger.


Hva med en søt bambi lampe?

onsdag 21. januar 2009

Endelig! Pynt på nett!

Da var nettbutikken åpnet, dette har jeg sett frem til :) Gratuerer Tove! Masse flotte ting og farger, her finner du plasttepper (som hvertfall jeg har veldig lyst på!!), flotte puter fra House Doctor, søte magneter og mye mer! Her ser dere en av de stilige magnetene:


Bildet er fra nettsiden, som du finner her på nettpynt.no.

tirsdag 20. januar 2009

Kamp med IKEA kommode

Hva skal jeg si.. MALM og jeg er ikke gode venner i dag. I dag kom jeg endelig så langt at jeg bestemte meg for å sette av tid til å finne ut om jeg kunne bruke restene av tapeten i gangen til kommoden på soverommet. Jeg mener å ha lest at en fint kan tapetsere slike flater, men tanken på tapetlim fristet ikke noe særlig, så jeg tenkte at jeg skulle gjøre en lettvint vri og stifte den fast. Tapeten er nemlig ganske tykk og slitesterk.. men det som var enda sterkere var såklart MALM kommoden, det var helt umulig å få stiftene til å sitte!!


I sommer hadde jeg litt hvitmaling til overs og malte nesten hele kommoden, og tenkte at jeg ville gjøre noe annet med skuffene, enten male de en annen farge eller tapetsere.


Her ser dere jeg har klippet til og testet at det skulle fungere... men neida


Slik så den ut da den ble kjøpt (bilde fra IKEA.no)



Noen som har erfaring med god tapetlim? Eller andre fikse løsninger? :)

søndag 18. januar 2009

Mer maling - Før & Etter

Siden jeg først var i gang med å male, så tok jeg resten i dag, her ser dere før og etter bilder.

Før:

Etter:

fredag 16. januar 2009

Oppussing - Kjøkken før/etter

Fant et bilde fra før vi malte og fikk ny vifte på kjøkkenet. Bildet er tatt like etter vi flyttet inn, da var det gule vegger i de fleste rom, og den store viften var ikke akkurat en skjønnhet. Med gule vegger og kjøkkenbenk i heltre ble det veldig gult på kjøkkenet som dere gjerne ser.



Vegglisten i tre er vi litt usikre på hva vi skal gjøre med, så den venter vi litt med.


Vi har tatt bort de listene under skapene (ikke helt vår stil), så på bildet under har jeg ringet rundt hva som gjenstår av arbeid. Vi skal male de gule områdene der listene har vært, pusse og male der den gamle viften var - den nye slim line viften er heldigvis liten og gjør lite av seg.



Her tenkte jeg først å male letthet som resten av kjøkkenet, men jeg tror jeg skal male det øvre partiet grått (samme som over vasken) for å få en mer rett linje med de øvre kjøkkenskapene.

torsdag 15. januar 2009

Prosjekt wall stickers

Nå gjenstår kun ett strøk til med maling, 2 timer tørketid og så plassere wall sticker sommerfuglen! Mens jeg venter er planen å se Tid for hjem! Bildet av ferdig resultat kommer senere eller i morgen.




Utfordring - se alle mine lilla ting

Jeg har fått en utfordring fra Verandasol. Den går ut på at jeg skal velge en farge, og så vise forskjellige ting med den fargen hjemme hos meg. Fargen ble (sikkert ikke helt uforventet) lilla! Så her kommer det en del bilder :)


lilla wall stickers fra firm living


pute fra etsy, fargen er helt lyselilla, nesten rosa


lilla lavendel i blomsterbuketten fra sia


lilla krus fra bolia


lilla løper og lilla-burgunder skål fra en venninne


lilla lys og blomster fra living




lilla boks fra house doctor


lilla vase fra herstal


lilla vase fra lille maison


lilla telysholder fra indiska


lilla skål fra tilbords


lilla skåler fra skeidar


lilla brikker fra tilbords


lilla lys og pynteblomster fra kremmerhuset

Utfordringen vil jeg sende videre til Ida - Put it in a box om hun vil ta den :)

mandag 12. januar 2009

Oppfriskende farger!

Kom over dette nydelige kortet, og syntes det passet godt til vasen. Det er faktisk det eneste som er i ramme her i leiligheten!



House Doctor boksen kommer godt med på kjøkkenbenken:)