lørdag 10. januar 2009

Interiør og trender 2009

Bilde er hentet fra denne artikkelen på klikk.no: Rustikk kiste, kr 5900, og elefant, kr 425, begge fra Lille Buddha, krakelerte telysholdere, kr 39 pr. stk., Indiska, og rull med gammelt bånd, kr 600, Anouska. Foto: Per Erik Jæger.Vi har lenge lurt på hva vi skal gjøre på soverommet, skal vi male en vegg, tapetsere, male/tegne noe..? Kanskje litt inspirasjon fra Kendall Wilkinson Design er det vi trenger? Her ser dere noen bilder hentet fra nettsiden:12 kommentarer:

 1. Ja, disse soveromsbildene så jeg i en annen blogg og de var SÅ lekre. Det ser ikke helt enkelt ut å gjennomføre dog, men jah we like :)

  SvarSlett
 2. Tack så mycket för dina snälla ord om bloggen min, jag tycker din var jättefin! Ska lägga till dig i mina favoriter :)

  SvarSlett
 3. Åå så fine ting og så herlig med litt farge! Ha en fin helg:)

  SvarSlett
 4. Hei hei! Takk for hilsen på bloggen :) Jeg er utdannet bachelor i mediedesign ved Høgskolen i Gjøvik, er grafisk design – men også litt web- og fjernsynsdesign.

  Anna

  SvarSlett
 5. Her var det myyyye lekkert! Gjett om jeg fikk lyst på den kisten!! Åh herregud, DEN VAR FIN!!! Ellers likte jeg veggdekoren også, utrolig fint tre.

  SvarSlett
 6. Jeg sier som marisfargerike pleier å si..."å dæven!"..

  Nyyydelig soverom!!!

  Ble skikkelig inspirert..Blir det nesten hele tiden jeg..det er jo såååå gøy...Liker veldig godt knallfarger...

  ha en fin fin kveld hilsen Drops=)

  SvarSlett
 7. Den er så herlig den turkise fargen der. Oppløftende og vårlig. Ble litt inspirert, nok en gang. I morgen skal jeg innrede litt her hjemme:D

  Maya

  SvarSlett
 8. Wow, for noen utrolig stilige soverom! Sååå fin farge :)

  SvarSlett
 9. Hei, og tusen takk for fine ord og gratulasjoner:) :)

  Soverommet er ett stort spørsmål her også - foreløpig ser det greit ut - men jeg også kunne tenkt meg en vegg med noe "annet" - hva dette "annet" er tror jeg kanskje jeg ikke kommer til å finne ut av før vi har kjøpt oss noe nytt og større...hihi :)

  Ha en flott uke! Klemmer

  SvarSlett
 10. Å det så virkelig lekkert ut, skulle sett dette før vi pusset opp på soverommet :P
  For et NYYYYDELIG soverom altså!

  SvarSlett
 11. Hei hei, ville bare stikke innom og si at du har en veldig flott blogg! Masse fine og fargerike bilder her:)
  Rikke

  SvarSlett