lørdag 3. januar 2009

Oppussing!

Da var vi endelig ferdige med kjøkkenbenken og vi er meget fornøyd med resultatet! Her ser dere bilder fra før og etter:


I morgen skal jeg pusse og gjerne grunne kjøkkendørene og skuffene, som skal bli hvite og fine :)

8 kommentarer:

 1. Så fint det ble!!
  Hva skal du gjøre med baklisten?
  Samme farge?
  Lykke til videre!
  Klem

  SvarSlett
 2. Ble veldig fint... Digg med nytt kjøkken:)
  god kveld:)

  SvarSlett
 3. Så fin benken deres ble i mørk utgave. Umiddelbart, så synes jeg at dere må ha baklisten i samme farge som benken, eller hvit som innredningen. Gleder meg til å se det endelige resultatet på deres kjøkken.
  Er litt misunnelig på dere. Vår benkeplate er i "look like" furu plate, som ikke kan beises elle males. Skikkelig stusselig, men fungerer jo selvfølgelig bra.

  Ha en fin lørdagskveld

  SvarSlett
 4. Stiiiiiiiiiiiiliig! Det ble MYE finere! Flinke dere er! Ikke sant det er gøy å pusse opp? ELler... gøy når man er ferdig og ser hvor bra det ble ;)

  SvarSlett
 5. Så fint det blev! Det är verkligen snyggt med så mörkt trä till det vita. Härliga kontraster.

  Hoppas du får en fin start på veckan. Och GOTT NYTT ÅR!

  SvarSlett
 6. Ja flott.
  Gleder meg til det programmet, er altetende av slike program. Har du fått med deg programmet Grand Design på tv FEM? Synes dette er veldig spennende da de bygger nytt eller gjør om annet...Ofte veldig store prosjekter... Går på hverdager, men og i reprise i helgen:)

  Oki.. Skrur IKEA pult jeg nå..yukkk!!! De skruene vil liksom ikke helt det jeg vil... Nå blir sikkert BIG stolt av meg når han kommer hjem... Pakken har stått i kjelleren i over tre måneder fordi vi skulle vente på gjesterom/kontoret skulle bli ferdig..men så er vi avhengig av en person som skal gjøre noe på loftet vedrørende ventilasjonsanlegget vårt så Big vil ikke legge nytt gulv før det..skjønner???...

  Så jeg skrur selv og setter pulten i stua oppe så lenge jeg:)

  Oki det var alt i dag, ha det fint da:)

  SvarSlett