fredag 2. januar 2009

Gaver og oppussing

Jeg ble så opptatt med oppussing av kjøkkenet at jeg har glemt å vise noen av julegavene, så her kommer det noen bilder. Det ble både Herstal vase, flere typer glass fra Rosendahl, den flotte lilla boksen fra House Doctor, svarte Hunter støvler m.m. Kjøkkenbenken regner jeg med at vi er ferdig med innen i kveld, den er blitt ganske så bra!I går prøvte vi karamellkakaoen jeg kjøpte like før jul, og den var nydelig!Nyttårsferingen hadde vi hos min bror, og her ser dere et bilde av en wallsticker han har, jeg synes den er utrolig fin.Til sist vil jeg bare si at jeg ønsker dere alle et riktig godt nytt år!

8 kommentarer:

 1. Hei. Ser ut som du har vært en heldiggris på julaften med alle de fine gavene du har fått. Skulle gjerne hatt lilla hunter støvler jeg. Men sort er heller ikke å forakte. :)Likte også den lilla House Doctor boksen din. Litt misunnelig.
  Blir spennende og se hva du gjør med den veggen på kjøkkenet deres. Blir det noe lilla kanskje? :)
  Godt nyttår ønskes deg fra meg.

  ...og god helg

  SvarSlett
 2. å hørtes digg ut med den kakaoen synes jeg:)
  Nina

  SvarSlett
 3. Se her ja.. så flotte julegaver!!
  Oi den wallstickersen var kul, hvor får man kjøpt slik?

  Håper kakaoen smaker!!!

  klem

  SvarSlett
 4. Godt nytt år til deg også, og gratulerer med mange flotte julgaver. Disse oppbevaringsboksene fra H.D står på ønskelisten min også, for de er så fine :)

  SvarSlett
 5. Så mye fint du fikk da! Den kakaoen hørtes nydelig ut:)

  SvarSlett
 6. Glad i lilla du :) Fine gaver du hadde fått!

  SvarSlett
 7. Den lilla boksen er akkurat det jeg ønsket meg til jul, men jeg dessverre ikke en storebror som forstod hvor riktig det ville ha vært. Flott wall sticker, btw!

  Lilje-Silje

  SvarSlett