tirsdag 20. januar 2009

Kamp med IKEA kommode

Hva skal jeg si.. MALM og jeg er ikke gode venner i dag. I dag kom jeg endelig så langt at jeg bestemte meg for å sette av tid til å finne ut om jeg kunne bruke restene av tapeten i gangen til kommoden på soverommet. Jeg mener å ha lest at en fint kan tapetsere slike flater, men tanken på tapetlim fristet ikke noe særlig, så jeg tenkte at jeg skulle gjøre en lettvint vri og stifte den fast. Tapeten er nemlig ganske tykk og slitesterk.. men det som var enda sterkere var såklart MALM kommoden, det var helt umulig å få stiftene til å sitte!!


I sommer hadde jeg litt hvitmaling til overs og malte nesten hele kommoden, og tenkte at jeg ville gjøre noe annet med skuffene, enten male de en annen farge eller tapetsere.


Her ser dere jeg har klippet til og testet at det skulle fungere... men neida


Slik så den ut da den ble kjøpt (bilde fra IKEA.no)Noen som har erfaring med god tapetlim? Eller andre fikse løsninger? :)

10 kommentarer:

 1. If you can't fix it with duced tape, you haven't used enough ;)

  SvarSlett
 2. Jeg grøsser bare jeg tenker på tapetlim.... IKEA har en lei tendens til og ikke samarbeide... hehe... billig er det ihvertfall! ;)

  SvarSlett
 3. hihi.. så det finnes noe god kvalitet i ikeaproduktene altså ;-) det hadde jeg ikke trodd - det blir jo hakker bare man legger fra seg genseren jo ..knis!

  Kjipt at det ikke funket da - for jeg tror virkelig resulattet ville blitt kanonbra! Kanksje det blir tapetlim på deg da.. jeg har desverre ingen andre råd ettersom jeg er en kløne med alt annet enn symaskin..hihi ;-)
  Lykke til videre! Gleder meg til å se ferdig resultat!

  Klemmer

  SvarSlett
 4. Hei og takk for søt kommentar på bloggen min! Så fint dere har pusset opp, kjøkkenet blev jo superfint! Liker at du bruker en del wall stickers, jeg er veldig nyskjerrig på det til kjøkkenet vårt... Hvor kjøper/bestiller du dem? Er de vanskelige å få opp? Er det mulig å ta de ner igjen hvis man angrer...? Ha en koselig kveld, klem Caroline

  SvarSlett
 5. Huff så kjedelig da! Mener å ha lest en gang i bladet 123(et eller annet;) At man kan bruke decopage på møbler når man skal feste tapet..Hmm kanskje det går??

  Lykke til!

  SvarSlett
 6. HAr ikke Tove tapetsert en malmkommode da til butikken da?

  SvarSlett
 7. hei.
  Stakkars synes litt synd på deg jeg.
  Uff å uff...
  Har du sett at de selger glassplater til å ha på toppen.Hvis du ikke får det til mener jeg.
  Lykke til videre da.
  Klem fra Drops

  SvarSlett
 8. hei, hei
  hehe... tror nok bare du må krype til korset å bruke tapet lim. da sitter det i alle fall...
  kanskje decoupage lim og lakk... ikke vet jeg, men det blir spennende å se hva du finner ut!

  SvarSlett
 9. u kan jo bruke stoff og stifte på ? :))

  SvarSlett
 10. Nog må det gå og bruke tapetlim? Annars kanske spraylim kan fungera? Tror det finns på Panduro. Det bästa är nog att slipa ytan med sandpapper först, så sitter det nog bättre.

  Titta förresten in hos Emmeline. Hon tapetserade lådor på en kommode i somras. Inte en Malm...men det kanske kan ge lite tips.

  Ha det fint! Och lycka till!

  SvarSlett