lørdag 9. januar 2010

Shopping i London!

Godt nytt år! Vi har startet året med å ta oss en deilig ferie til London. Av steder vi har vært kan jeg blant annet nevne Kensington High Street, Oxford Street, Regent Street, Shepherd's Bush - Westfield. Butikkene er mange, og som et lite utsnitt kan jeg nevne Next Home, Habitat, Zara Home, Topshop, Kurt Geiger, Zara, French Connection, Mango, Urban Outfitters. Jeg var også en tur til Notting Hill, hvor jeg hadde bestilt time hos denne frisørsalongen, som jeg kan anbefale på det varmeste. Håper dere har hatt en god start på det nye året!God helg :)

7 kommentarer:

 1. Godt nytt år til deg også!
  Ahh, London- fantastisk!
  Har faktisk ikke vært i London siden vi bodde i Taunton, og det begynner jo også å bli en stund siden. Kanskje snart på tide å ta en tur igjen?

  Jeg har sorte støvler og kremfargede sokker til å ha oppi. Har hatt dem i flere år og kun brukt dem få ganger, syns ikke de er så mye. Skulle ønske jeg kunne si noe annet. Lille Victoria har heller ikke fått sokker i sine, men vi får se om hun får seg noen etterhvert :)

  SvarSlett
 2. den maten frista jammen meg.
  sulten...

  SvarSlett
 3. Herlige shoppingbilder! God helg :D

  SvarSlett
 4. London er en fantastisk herlig by. Jeg kjenner det kribler etter å dra dit igjen når jeg ser bildene dine. Takk for titten.

  SvarSlett
 5. Åh, det høres deilig ut med en tur til London. Jeg har aldri vært der, men kunne så absolutt tenkt meg en tur. Bare det å gå i de gatene, være på Notting Hill, gå på Musicaler og museer, kafeer mm. Å du må jo ha vært i lykkeland.
  Ha en fin mandag. Klem Minmill

  SvarSlett