lørdag 30. januar 2010

Har du ikke plass til alle skoene?


God helg! Som sikkert noen av dere har fått med dere så er jeg på jakt etter det perfekte etasjefatet.. jeg har funnet et som jeg synes er helt utrolig nydelig, men som eg vanskelig å få tak i. I dag så jeg at de hadde fått inn noen på Urban Outfitters, og jeg må si at jeg syntes dette var fint.

Når det kommer til sko, så er det helt klart at vi har mange sko! Jeg har sett etter skooppbevaring som er funksjonelt og ok. Synes det er mange fine skoskap, men føler at skapene tar for mye plass i forhold til hvor mange sko de rommer. Jeg tror at de fleste av oss har ting hjemme som ikke egner seg på en interiørblogg, og dette skostativet fra Skeidar ville kanskje vært en slik ting. Men den har jo 4 etasjer, finnes i hvitt og svart, og koster 199kr!

3 kommentarer:

 1. Jeg har et skoskap fra Ikea, er i lyst tre, med to vippeskuffer, som er doble... Mener jeg har tilsammen 18 skopar eller noe slik i:)

  Så den rommer masse, uten og være massiv og ta opp mye plass.

  Jeg er ihvertfall kjempefornøyd med den!

  Ha en nydelig lørdag videre:)

  SvarSlett
 2. Å gjett ka, eg skal få pappa til å dra på skeidar å kjøpe sånn der skohylle til meg! " stk allefall.. perfekt å ha stående oppe på garderoben min :)

  Å ellers etagefat.. Eg har ett fra laura ashley som eg elske! hvit, med blågrønn kant ytters på begge fatene. :-) Blikkfabg på kjøkkenbordet :D

  helgeklem!!

  SvarSlett
 3. Du har en utrolig fin blogg, liker spesiellt godt alle de gode tips du deler med oss, takk:)

  xxxxx

  SvarSlett