torsdag 23. juli 2009

Zara Home


Skulle ønske vi hadde Zara Home i nærheten. Her hos oss er det for tiden lite nytt i interiøret, noen flere muffinsformer (denne gang fra Åhlens) er handlet inn. Ellers er det meste klart til ferien, nå trengs det bare å ryddes og vaskes litt. Ønsker alle en flott helg!

4 kommentarer:

 1. Helt enig med deg! Vil også ha Zara home til Norge. Var så heldig åå fa noen lys der i fra i gave. De er så fine av de får ikke brenne:) Ønsker deg en god ferie! Deilig å komme hjem til et rent og pent hjem. Flinka;)

  SvarSlett
 2. Kjempefine glass! Jeg følger deg, jeg:-)

  SvarSlett
 3. Æsj, jeg er forferdlig utålmodig når det kommer til slikt. Siden det ikke er mitt rom, tror jeg nok kanskje jeg også vurderer hvite rullegardin fra Ikea også. Enkelt og greit.
  Men forresten, si at vinduet står oppe og gardinene flyr litt frem og tilbake, kommer det lys inn da? Holder de virkelig lyset unne også om dagen?

  Interiørbloggen min er forresten snart klar for andre enn meg ;)

  SvarSlett
 4. Aha, da tror jeg det blir så enkelt at vi går for rullegardin. Så slipper jeg alt styret. Det er lillebror sitt rom som skal få et lite løft, nå i sommer sitter han oppe om natten og sover om dagen (skjønner ikke hvorfor), derfor er det ytterst viktig at lyset ikke kommer inn. Ellers er det nok jeg som har presset på ham hele denne lille makeoveren. Litt gøy må man jo ha :)

  Når det kommer til interiørbloggen syns jeg det faktisk er vanskeligere enn jeg hadde trodd. Syns det er vanskelig å vite hva som er spennende for andre og lese om, og hva som ikke er det. Jeg vil jo helst inspirere, ikke kjede folk. Så lenge leiligheten ikke er ferdig er det heller ikke så mye spennende å blogge om, annet enn ting jeg pusser opp og gjør klar til vi flytter. Men men, vi får se :)

  SvarSlett