mandag 13. juli 2009

Berthas oldebarn, Home & Cottage ++


Her regner det mye, noe som er helt greit.. nå er det skikkelig opprydning i leiligheten. Sist uke var jeg ute å handlet litt, blant annet nydelige lyseblå muffinsformer fra Rice, som jeg fant hos Berthas oldebarn. Her er muffinsene byttet ut med frukt og ellipsemaskin, men regner med det blir litt muffinsbaking til høsten. Muffinsformene var uansett så flotte at jeg måtte kjøpe dem! :)


Passholder og bagasjelapp fra Accessorize er handlet inn.


Reisetoalettvesker fra Kappahl faktisk, syntes disse var veldig søte.


Som jeg tidligere nevnte var vi innom Home & Cottage, og der kjøpte vi lystette lameller! Det viste seg å være litt av en jobb! Jeg klarte å klippe alle opp i riktig lengde, men det var å feste dem som var litt vrient. Men det stopper ikke meg, så nå henger alle lamellene på plass i soveromsvinduet! Er veldig fornøyd, og det var kanskje ikke så mye som skulle til ettersom jeg aldri har likt liftgardinen vår, som var en enkel løsning når vi flyttet inn og måtte ha noe forann vinduet.


Bilder av lamellene kommer, hehe men jeg lurer på om jeg må ut å vaske vinduet først! :D

4 kommentarer:

 1. Vell, jeg gleder meg i alle fall til å se, og om vinduet er vaska spiller INGEN rolle for meg! ;) De toalettmappene var knallsøte, det stoffet skulle jeg gjerne hatt på en duk eller no'! :D

  SvarSlett
 2. Så masse snadder du har shoppet deg;) Kunne ligne veldig på min shopping pose, ser jeg;)
  Berthas er en drømmebutikk, men jeg har ikke vært der på eeeevigheter, liksom ikke kommet meg "løs"
  i det siste..
  Fin blogg du har!

  SvarSlett
 3. Guri malla ja, vi har 352 vindusflater å vaske, slå den du...hehehe;) Hvis det var en trøst:)
  Muffinsformer fra rice er superkule, og har hatt i sjappa, og har en rest i skapet.
  Kos degvidere med sjåpping og sommer!

  SvarSlett
 4. Så mye fint du har funnet! Hører alle snakker om Berthas oldebarn, men den finnes nok ikke her jeg bor. Matchende bagasjelapp og passholder, wow, her reiser vi med stil altså! Godt med noen innedager også, så man får gjort litt hjemme, det skal vi også gjøre i dag. :)

  SvarSlett