torsdag 28. mai 2009

Vårnyheter fra Kitch'n

LillaLillaLilla! Mange lilla vårnyheter fra Kitch'n. Jeg har denne brødbokse i hvit og synes den er ganske pen, men jeg kan ikke si annet enn at den lilla var jo lilla! :)Vifte har vi planer om å kjøpe oss, til de få varme sommerdagene som kanskje kommer. Vi er heldigvis begge enige om at det skal være en fin vifte, og ikke noe monstervifte fra OBS. En lilla kjøkkenmaskin skulle jeg gjerne hatt! I gårkveld lagde jeg et brett med muffins som jeg hadde med på skolen i dag, de rosa, lilla og blå muffinsene ble godt mottatt. En flott lilla toaster. Et stilig lilla bosspann...jeg tror faktisk at det vi har er akkurat likt bare i krem. En lilla knivblokk skulle vi gjerne hatt, for den som vi hadde i tre kastet jeg.

Mye lilla fra meg i dag. På vei hjem i dag måtte jeg faktisk ta av meg jakken for solen varmet sånn! Det var utrolig deilig! :) Nå skal jeg, så snart jeg orker, lage pizza. Nå-pizzadeig synes jeg er grei, og da er det ikke så mye arbeid med en "hjemmelaget" pizza. Det blir pizza med små hjemmelaga kjøttboller og mozerella-ost.

7 kommentarer:

 1. Jeg har den brødboksen - ikke i lilla, men i sort.. og liker den godt :-) Drømmer om en slik kjøkkenmaskin.... :-) Fin blogg du har! Ha en fin maikveld!

  SvarSlett
 2. Jepp, jeg koste meg også med den nye vår-katalogen fra Kitch`n!! Likte godt den hvite brødboksen, jeg! Den ønsker jeg meg!!!

  SvarSlett
 3. Oooh, det hørtes yummy ut!! Når det gjelder spraying så har jeg en tendens til å bare spraye på uten noe slags forberedelse annet enn vasking... Det kommer litt an på hva der er da, noen ganger lønner det seg å pusse litt først! Litt forskjell på lakken da, min favoritt er CRC-lakken hos Claser'n :)

  SvarSlett
 4. Åh, her var det mye lekkert! Digget formen på brødboksene, og den vifta tror jeg skal få komme hjem til meg, lekker!!
  Hadde ikke sagt nei takk til søppelspannet heller :D
  Kitch'n here I come....!

  SvarSlett
 5. Skålene er kjempefine - de har jeg sett på og siklet på allerede.

  SvarSlett
 6. Å gåsj!
  Likte den grønne brødboksen jeg gitt...
  Lilla er så kult.
  Drops

  SvarSlett
 7. Maaange fine tinger på Kitchn nå ja..tror jeg må ha meg en tur dit snart...
  :)

  SvarSlett