søndag 17. mai 2009

Marrakech-muffins. Den beste til nå!


I dag prøvte jeg ut to nye muffinsoppskrifter: Marrakech-muffins og lime & kokos-muffins. På det første bilde ser du en Marrakech-muffins. Disse ble utrolig nydelige, og kanskje ikke så rart når noen av ingredisensene var kremost, finrevet appelsinskall, presses appelsinsaft, mørk sjokolade og kremfløte.


Lime og kokos-muffinsene ble også gode, spennende å bruke slike råvarer i muffins. Muffinsene var mitt bidrag til 17.mai lunsjen vi var på i dag. Der var det både mat og kaker.


Verten viste seg å være en dyktig øredobb"maker", og jeg fikk velge meg et par hun hadde laget. Ikke overraskende, så valgte jeg lilla! :) Jeg syntes de var så fine, så jeg spurte om jeg kunne få bestille et par, og det var ikke noe problem. Hun spurte hvordan jeg ville de skulle se ut og hvilken farge jeg ville ha, og ikke nok med det, så lagde hun de med en gang (på bare noen minutt!)!

Så de tyrkise/blå skal en venninne av meg få, hun venter en sønn i juni og planen min er å gi henne en goodie bag med både noe til gutten og til henne.

Jeg håper alle har hatt en strålende dag!

6 kommentarer:

 1. Stilige øredobber,og muffinsene så helt klart fristende ut! :)

  SvarSlett
 2. Nam! De så gode ut! Og kjempefine øredobber! :)

  SvarSlett
 3. Hei!

  Jeg har ikke vært innom deg før, så deilige muffins du har bilde av!

  Artig blogg!

  Tror jeg vil følge deg...

  Ha en strålende fin uke!

  Klem fra Lenemora

  SvarSlett
 4. Hello!

  Men oj vad smarriga muffinsar du har bakat! De lät goda båda 2 men jag är en stor fan av coccos så jag tror allt att jag måste testa på att baka dessa någon dag, finns receptet på internet möjligen? :)

  Örhängena var underbara!

  SvarSlett
 5. Fin blogg du har. Jeg elsket kommoden du har i hvitt og lilla, den ble super fin. Muffins laget jeg i går, de ble utrolig gode.

  SvarSlett