torsdag 21. mai 2009

Nyheter fra Indiska og IKEAHerlige vårnyheter fra Indiska og IKEA. Jeg er på jakt etter en skrivepult som vi begge kan bruke, og denne i høyglans så ganske fin ut.

Tiden går fremdeles til eksamener, selv om jeg ikke akkurat alltid er like effektiv. I dag lagde jeg tidenes styggeste muffins. Hehe jeg må le av å tenke på det. Jeg skulle lage bærmuffins, og tinte frossne bær, dette førte til at røren ble lilla! Og ikke nok med det, så ble de grålige da jeg tok dem ut fra ovnen.. hehehe, men de ble ganske gode!

4 kommentarer:

 1. Hello you miss lilla....
  Dilla på lilla...

  Det er altså så mye som frister der ute..jeg blir helt matt jeg...hihi..
  Jaggu godt jeg ikke vant i lotto i går..da hadde nemlig pengene fått bein å gå på...

  Å du baker muffins og muffins og muffins...Jeg synes de med kokos hørtes digge ut jeg...mmmmm....

  Sender deg en god klem...tror frk D må gå å legge seg litt...ha det fint.

  SvarSlett
 2. Hello!

  Ja visst har indiska fått in mycket fint nu? Jag får världens vill ha behov när jag går in dit. Deras kuddar, borslin och glas är helt underbara.. Och IKEA, ja det är ju bland det bästa sverige har kommit med, förutom våran 21 plats i eurovision song contest förstås ;) Grattis till Norge säger jag :)

  SvarSlett
 3. Åh, nå fikk jeg lyst på en tur til Indiska :o) Ikea fikk besøk på onsdag så de er det ikke noe synd på. Så på den pulten faktisk, den var blank og fin, og skikkelig lang, men litt smal kanskje? Spørs hvor mye dere skal lesse på da, hehe..

  Ha en superhelg,
  klem fra meg og kosene mine

  SvarSlett
 4. Har sett på det skrivebordet selv, og syns det er kjempefint. Har lyst å ha det på soverommet når vi flytter, bare i enkel utgave.

  SvarSlett