tirsdag 27. april 2010

København


Jeg fortsetter med å reklamere for favoritten Grønlykke i København. Dette er en brødboks, og jeg synes den er kul! :) Jeg starter alltid dagen med å lese litt i nettavisene, og kom over et aldri så lite tips til dere som skal til København: Verdens beste restaurant!

mandag 26. april 2010

Heftig diskusjon om interiør
   
Det er sikker en del av dere som har lest denne artikkelen i ROM 123 i bladform eller på nett.. og i dag så jeg den publisert i Dagbladets nettutgave også. Under artikkelen har de lagt inn kommentarfelt, som kanskje kan være noe å lese :)

søndag 25. april 2010

Nydelige glass og kopper i alle vårens farger!


Flotte glass og kopper, som du blant annet får hos Grønlykke. Vi har vært så heldige å fått to av de lilla glassene i gave, og de er bare så utrolig flotte!fredag 23. april 2010

Grønn Lykke


Stilig kjøkkenhylle fra en av mine favorittbutikker i København, Grønlykke.
  Gleder meg til jeg har anledning til å dra dit igjen!
God helg til dere som er innom!

tirsdag 20. april 2010

Ferdig muffins miks


Var ikke denne herlig!? Har sett flere steder at de har begynte å selge ferdige kakeblandinger, enkelt og moro!

mandag 19. april 2010

Spennende krydder! Easy tasty magic!


Easy Tasty Magic's Alchemical larder contains sixteen intoxicating rubs, salts, dusts and spices – including Persian rose petals, saffron and smoked paprika – for all levels of kitchen wizardry.

Contains Persian rose petals, carnal sin, mediterranean lavendar, white mischeif, nutmeg, devil's penis chilli, grains of paradise, saffron, salt of the earth, smoked paprika, cocao nibs, bitter orange, renaissance stardust, baby rose peppercorns, furikake, sumac.

IndiskaTil tross for snøstorm ute - Er det fremdeles vår på bloggen!


lørdag 17. april 2010

Stylish Rack For All of You Wine LoversThe rack is made of steel, it looks very elegant and also extremely functional- it is able to hold up more than five bottles of wine. It can be purchased online from here (cleats and screws included).-via Design Milk

torsdag 15. april 2010

Innredning og farger - Ny bok


Du ønskes Velkommen inn! i 18 ulike hjem med like mange personlige løsninger på innredning, møblering og ikke minst fargevalg. Beboerne forteller om sine drømmer, erfaringer og praktiske løsninger. Forfatteren, som er interiørarkitekt, supplerer med råd og tips.
  
Alle hjemmene er i Norge. Det du ser, er det mulig å kopiere, og det er ikke nødvendigvis dyrt. Du kan dekorasjonsmale veggene, behandle gulvene eller gi et visuelt løft til taket. Farger og valører påvirker både romfølelsen og stemningen.
  
La deg inspirere av hvordan møbler kan fornyes og bli eventyrlige bare med maling og nye stoffer. Men også hvordan de ofte kan være finest akkurat som de er, med spor av levd liv. Se hvordan en planløsning som ikke fungerer, kan forandres med ulike grep så den passer beboernes livsstil og personlighet.
  
Dette er en inspirasjons- og bruksbok for deg som er interessert i alt som har med innredning å gjøre. Her vil du finne et vell av gode ideer og praktiske oppskrifter, som kan hjelpe deg å lage dine drømmers rom.

(Bilde og tekst fra Cappelen) 

tirsdag 13. april 2010

Malerier på lerret


Jeg fikk et spørsmål om hvor jeg hadde kjøpt bildene dere ser litt av her, og jeg er stolt av å fortelle at det er et sett med 3 abstrakte bilder som jeg har laget selv. Jeg både maler og tegner bilder, og har så langt hatt en utstilling og solgt en del bilder på bestilling. Jeg skulle gjerne laget mer enn hva jeg har tid og energi til, men alt til sin tid! :) Nå har jeg 7 uker med eksamen foran meg, og det kjennes på kroppen. Jeg gleder meg til å bli ferdig, til en lang sommerferie, og til å begynne å jobbe til høsten.


I morgen fyller jeg år, jeg har ønsket meg vår og håper jeg får ønsket oppfylt :)
Tusen takk for at dere besøker bloggen min, som dere sikkert ser så har jeg ikke alltid tid til å lage innlegg... men jeg vil at bloggen skal være en positiv interesse, og lager derfor innlegg når det passer. Til høsten blir det nok hyppigere innlegg, og jeg har planer om å rydde opp i etikettene, få bedre oversikt på bloggen og vise mer fra hvordan vi har det hjemme. 

x x x
  

onsdag 7. april 2010

Den evige lampejakten

Det er så mange flotte lamper på nettet... bare synd at de fleste jeg liker finnes i andre land, og ikke her hjemme. Så innom Zara Home litt i dag, og kom over to helt forskjellige lamper. Jeg likte begge veldig godt. Den som er i glass, finnes også med andre farger.