tirsdag 13. april 2010

Malerier på lerret


Jeg fikk et spørsmål om hvor jeg hadde kjøpt bildene dere ser litt av her, og jeg er stolt av å fortelle at det er et sett med 3 abstrakte bilder som jeg har laget selv. Jeg både maler og tegner bilder, og har så langt hatt en utstilling og solgt en del bilder på bestilling. Jeg skulle gjerne laget mer enn hva jeg har tid og energi til, men alt til sin tid! :) Nå har jeg 7 uker med eksamen foran meg, og det kjennes på kroppen. Jeg gleder meg til å bli ferdig, til en lang sommerferie, og til å begynne å jobbe til høsten.


I morgen fyller jeg år, jeg har ønsket meg vår og håper jeg får ønsket oppfylt :)
Tusen takk for at dere besøker bloggen min, som dere sikkert ser så har jeg ikke alltid tid til å lage innlegg... men jeg vil at bloggen skal være en positiv interesse, og lager derfor innlegg når det passer. Til høsten blir det nok hyppigere innlegg, og jeg har planer om å rydde opp i etikettene, få bedre oversikt på bloggen og vise mer fra hvordan vi har det hjemme. 

x x x
  

2 kommentarer:

  1. Gratulerer så mye med dagen. Hurra-hurra!

    Bildene er forresten helt fantastiske. Når jeg blir stor og sterk og voksen og slikt, er det akkurat slike bilder jeg vil ha på veggen min.

    SvarSlett
  2. Gratulerer med dagen!!Flotte maleri og tvi,tvi med eksamen!

    SvarSlett