mandag 26. april 2010

Heftig diskusjon om interiør
   
Det er sikker en del av dere som har lest denne artikkelen i ROM 123 i bladform eller på nett.. og i dag så jeg den publisert i Dagbladets nettutgave også. Under artikkelen har de lagt inn kommentarfelt, som kanskje kan være noe å lese :)

9 kommentarer:

 1. Nydelig kjøkken, likte spesielt lampen!

  SvarSlett
 2. Digget det kjøkkenet!!!
  Var innom diskusjonen nå. Måtte le litt..
  Skjønner meg ikke på mennesker som kommenterer når de er så negative.
  Om de har så mye bedre å bruke tilden sin på, skjønner jeg ikke hvorfor de bruker den på slike forum :)

  Ønsker deg en fortsatt fin dag :)

  SvarSlett
 3. Haha, for en "diskusjon". Tror nok at noen absolutt skal fyre opp for å lage en debatt. Jeg har selv opplevd noe liknende på finn.no. "En eller annen" syntes det var idiotisk av meg å male et møbel og det fikk vedkommende sagt fra om pr. mail. Problemet ble at når jeg forsøkte å svare ble mailen min avvist. Hvor feig kan man bli da? Og hvor lite har man å gjøre i hverdagen når en tar seg tid til å kritisere annonsene på finn.no? Eller interiørblogger for den saks skyld? Nei, noen har alltid noe negativt å si.

  SvarSlett
 4. He he....ja det er jo faktisk bare å la være å lese om "oss" hvis det er så irriterende!!
  Men hvor mye tid bruker hun på å sitte å "hate" på sånne forum egentlig..???Håpløst!!
  Men likte artikkelen - nyyydelig kjøkken:)
  Rikke:)

  SvarSlett
 5. Hihi, ja at det går an :) Men, men...det er godt vi kan blogge om hus og hjem med entusiasme, også får andre blogge om det de er misfornøyd med her i livet.

  SvarSlett
 6. He,he...Stakkar, nesten synd på sånne mennesker som bruker mer tid og energi på "synsenegativitet" og rakke ned på andres valg..Men er da ingenting å si på engasjemanget...Liker inlegget!Og ikke minst fargebruken!! ;)

  Fin dag til deg!

  SvarSlett
 7. Jeg trykket på navnet hennes på Dagbladets side og kom da inn på profilen hennes, hvor jeg leste igjennom flere kommentarer fra ho i andre saker.
  Dette er tydelig ett mennesje som elsker å kverrulere og mener helt oppriktig at hennes meninger og måte å leve på er det optimale.

  SvarSlett
 8. Det er helt utrolig at noen bruker tid og energi på å holde på slik. Folk har ulike interesser, og det er vel bare positivt? Det som er viktig for meg er nødvendigvis ikke viktig for andre, uten at det gjør meg noe :) Jeg trives godt med å dele min interesse for interiør med dere, og føler selv at jeg får mye igjen for det! Tusen takk til dere alle sammen!

  SvarSlett
 9. Personlig synes jeg dette huset er veldig fint liker stilen deres, er selv veldig int. i interiør. Men... jeg kan til en viss grad skjønne hennes kritikk - på generell basis. Det kan av og til virke noe smalsporet når det gjelder enkelte bloggeres fokus på hva som er helt nødvendig for å være fornøyd.
  Synes det er OK å være litt kritisk noen ganger jeg.

  SvarSlett