torsdag 15. juli 2010

Picture ledge and hummingbird lights!


Det har i alle fall gått ett år siden jeg fant ut at jeg ville ha en bildelist, og i mellomtiden har jeg undersøkt de ulike som finnes her. Det ble til slutt en fra IKEA, som heter ribba. Den er helt enkel og jeg syntes lengden var passelig (115cm), så da slo vi til. :) Beklager bildekvaliteten, bedre og flere bilder kommer om en stund. Vi vurderer å kjøpe nytt spisebord, så da kommer det et før-etter-innlegg. Lyslenken er helt nydelig, den fikk jeg av vertsmoren min i England, som har kjøpt den på Laura Ashley

We finally bought this picture ledge from IKEA, and I am really happy with it! I will upload more and better pictures soon. My wonderful hostparents (from when I lived in England) got us this wonderful hummingbird lights from Laura Ashley, love it!

2 kommentarer:

  1. Jeg bare elsker slike lyslenker. Kjøpte noen store plastblomter med masse lys i til å sette ute for noen år siden på IKEA. De er bare helt utrolige og trenger lite stell ;) Folk jeg kjenner fikk helt sjokk og kalte meg ultraharry (er småharry seff, siden jeg er fra Hønefoss) men nå har flere av de slike lysende greier i sine hjem. Takk for flott blogg.

    mvh Heidi

    SvarSlett
  2. Her tror jeg ikke at jeg har vært før. Liker bloggen din kjempegodt:-)

    SvarSlett