fredag 5. februar 2010

Inspirasjon til et lite bad (til Silje)


(Ifö)


En smal vask slik som for eksempel en av disse, tar ikke så mye plass på et lite gjestetoalett. Det finnes mange stiler og former. På ifi har de blant annet denne artikkelen om små bad, Vi i villa har også en artikkel om små bad. 

Det var en flott jente som spurte meg etter tips i dag, de har et lite gjestetoalett som skal pusses opp. De har valgt ut et vegghengt toalett, og svarte/mørke fliser til gulvet. De skal ha tapet på veggene, og jeg foreslo en lys. Hvilken tapet man velger, kommer jo såklart an på hva man liker. Så jeg tenkte å vise noen forslag.

 
 Denne tapeten er gjerne ikke for alle, men jeg tror det hadde vært utrolig kult å hatt den på en vegg (på et toalett som går i hvitt og svart - stilig!). Personlig synes jeg det er fint med store mønster, og når fargen er så lys som denne, tror jeg det kunne vært fint på et lite rom.

2 kommentarer:

  1. Takk for inspirasjonen! :) Håper du får en god helg!

    SvarSlett
  2. Tusen takk olaug!! Du e ein knupp!! Nå har eg masse inspirasjon t me ska ut å velga bad i helgå!! =) Me savne deg på avdeling rød!! Det mangle virkelig noe på avdelingen nå når du ikkje e der!! Kom på besøk!! =)

    SvarSlett