søndag 30. august 2009

Brannslukkingsapparat som passer inn i interiøret!

Har dere brannslukkingsapparatet gjemt bort i et skap eller et annet lurt sted hvor ingen skal se det? Her er løsningen! Brannslukkingsapparat i hvitt, sort og sølv. Sjekk siden Fire Invent for flere bilder og andre lurte produkter.


lørdag 29. august 2009

Sia - Home Fashion

Endelig helg! Lange dager med mye arbeid, og mye nytt å ta inn. Denne uken var det virkelig deilig når helgen kom! :)


Her er litt høstinspirasjon fra Sia, og kolleksjonen finner du her.Ønsker dere en flott helg!

mandag 24. august 2009

H&M Home høstkolleksjon

Her finner du høstkolleksjonen til H&M Home, og det ser ut som de har lage noe for en hver smak (:

lørdag 22. august 2009

Høstsesong


Tulpanformad kjol med löstagbar rosett som skärp i midjan. 100% Ekologisk bomull. Ikke helt min stil, men syntes det var både søtt og tøft (: Kanskje jeg må ta meg en tur innom Indiska snart.


Denne uken har jeg handlet meg litt klær, og jeg er veldig fornøyd med kjøpene. Jeg handler verken klær eller interiør hele tiden, så da er det ekstra stas når jeg først gjør det. Her hos oss har vi en rolig helg. Høstsemesteret er i gang, og det er deilig å bli hjemme og slappe av. Å se film er planen, og jordbær og vaniljeyoghurt venter i kjøleskapet. Ønsker dere alle en flott kveld!

torsdag 20. august 2009

I love Zara Home

Jeg har siden... alltid? vært på jakt etter et flott sengeteppe, og i dag tror jeg jammen jeg fant det! Samboeren mener jeg har dyr smak, og jeg tror desverre han har rett... Sengeteppet har en herlig pris på kroner 2395, så jeg må nok lete videre :) Alle produktene finner du her, og er herved på min shoppingønskeliste.
Nå kan du handle hos ZARA HOME!
Endelig! Det er hos Ellos du nå kan kjøpe Zara Home!

tirsdag 18. august 2009

Bloggtips!

Hei!
Her er høstsemesteret i gang, så vi har mye å gjøre. For en liten stund siden opprettet ei jeg kjenner en interiørblogg. Hun og familien skal flytte fra leilighet til rekkehus, så vi får være med på prosessen med innredning og andre ting. I det siste blogginnlegget viser hun oss mange gode tips, som sikkert de fleste kan ha nytte av i blant! :) Ta dere en tur innom den ferske bloggen The Mint Home!

søndag 16. august 2009

Inspirasjon fra TineK

Smukt klassisk fransk vitrineskap


Det er et fantastiskt smukt , enkelt og elegant utført skap, som er produsert i et sjarmerende lite snekkerverksted i syd-Frankrike. Skapet er meget vakkert både som vitrineskap i kjøkkenet eller i spisestuen. Det fungerer også optimalt som et klassisk biblioteksskap i stuen, inneholdende dine ynglingsbøker, bilder , sommerens strandsten eller glass.
Enkelt, elegant og fantastisk vakkert!


Inspirasjon fra nettbutikken BHOME.

torsdag 13. august 2009

Goody bag til nybakt mor

Siste ting i goody bagen ble denne herlige bodyen. Den fikk vi laget (fikk trykket på skriften) i Rethymnon, og jeg er kjempefornøyd! Synes den ble kul :)


onsdag 12. august 2009

Sommermat og nye tallerkner fra IKEA


Pappas solbærgele på grove rundstykker. Lilla glasstallerken fra IKEA.


Blåbærsmoothie.


Salat med serranoskinke.


Stoff som skal bli en fortellerpose, som min bror skal bruke på skolen.

Nydelige muffinformer!

Jeg liker å tro at en kan pynte med mat som med andre ting, derfor elsker jeg flotte muffinsformer! Jeg har fremdeles bakeforbud, men det skader ingen å ha fine muffinsformer klar til når jeg får bake (mulig det blir grove blåbærmuffins på lørdag, da min kjære samboer fyller år). Var innom den fantastiske Bake It Pretty nettbutikken i dag, og her var det mye nytt og flott, se blant annet disse:Jeg har flere ganger handlet i denne nettbutikken, og det kan jeg anbefale alle. Det du kjøper bli levert i søte poser, og jeg får alltid med noe ekstra som alltid er like gøy. Neste gang jeg bestiller skal jeg helt klart ha en pakke av de blå muffinformene!

mandag 10. august 2009

Har du en bildelist?

Kunne tenkt oss en eller flere bildelister, de virker veldig praktiske. De fleste veggene våre er murvegger, så det hadde vært en god idé og hatt en slik list ser jeg for meg, for da kan du bytte ut bilder o.l. uten å måtte lage nye hull i veggen. Så synes jeg også at det ser litt tøft ut. Er det noen av dere som har slike? På nettet fant jeg bildelister fra
Skeidar
IKEA
Åhlens

Ny Lisbeth Dahl katalog


Her finner du den nye Lisbeth Dahl katalogen for høst og vinter 2009. Må si at jeg ikke er helt klar for høsten siden jeg fremdeles går å venter på sommeren... men det var mye fint i katalogen synes jeg.


Jeg har aldri helt forstått hvorfor de ofte selger "høstklær" og "høstinteriør" i de samme fargene som høsten er: brunt og brunere. For min egen del synes jeg det er viktig med farger som gir meg glede når det er trist og grått ute.


Interiøret i den nye høstkatalogen til Lisbeth Dahl liker jeg godt, og jeg synes kombinasjonen svale og behagelige nyanser og toner går godt sammen med de lyse og lette fargeklattene.


Hadde det ikke vært for at jeg bor i byen hvor det sikker finnes like mange ødelagte paraplyer som sneiper på bakken, så skulle jeg invistert i en lekker paraply. Lisbeth Dahl har mange, og i den nye katalogen er det kommet flere former, fasonger og farger på paraplyene.


Den nye høstkatalogen til H&M har jeg kost meg med i helgen, og jeg fant mye fint.

Ønsker dere en flott mandag!

Nyheter fra Kremmerhuset

Jeg var innom Kremmerhuset på lørdag, og der var det mye flott! Jeg og en eldre tysk mann ble begge stående å se på et nydelig fat med speil i bunnen. Det var veldig fint, og jeg så for meg å pynte med både lys og mat på dette nydelige fatet... men det jeg også kom til å tenke på var at vi har to lignende fat fra før av, og at min kjære samboer sikkert ikke hadde blitt så veldig begeistret om det hadde blitt med hjem. Ikke helt utenkelig hadde det vært at han hadde sagt noe som "Hvor mange fat og lykter skal du egentlig ha, du vet at snart så er det ikke lykter lengre i de interiørbladene dine"... vel han har kanskje rett i det, men det er jo så mye fint i butikkene!! ;)

Bildene er augustnyheter, og hentet fra Kremmerhuset.no

Lilla på Bolia

fredag 7. august 2009

Nydelig hank


"Butterfly Mirror Hook

Hooks do not have to be boring. Check out this pretty bevelled mirror butterfly hook - it is really lovely and would suit both modern and traditional decor. We know our customers love butterflies as much as we do, so we know you will love these."

Jeg er helt klart en sommerfuglelsker! :) Herlig fra Rockett St George.

torsdag 6. august 2009

Her er den nye norske IKEA katalogen!

Her er den endelig!


Denne syntes jeg var ganske søt, og så var den ganske så billig også!


Søt seng! Vi har en forholdsvis ny og veldig god seng, men er jo kjekt å se uansett :) Hadde vi hatt et gjesterom, kunne jeg tenkt meg en slik der.


En lilla glasstallerken! Den så fin ut :D Må se nærmere på den, vi er på jakt etter hvite firkanta tallerkner, men noen lilla kan vel ikke skade...


Dette hvite gulvet så nydelig ut, men jeg er litt skeptisk til gulv fra IKEA... noen med erfaringer?


Til slutt vil jeg vise dere dette bordet som jeg fant i katalogen, men det var ikke skrevet noe om hva det het eller kostet.. blir spennende å se om det dukker opp :)

mandag 3. august 2009

Video - Kveldsstemning i Rethymnon

Bilder fra ferien

Trykk på bildene om du vil se de i et større format.


Det var utrolig mange flotte dører i Rethymnon, både nye og gammle.


En restaurant hadde pyntet med lykter både på bakken og hengt opp i små oliventrær, var vanskelig å få et godt bilde, men det ga en utrolig flott stemning.
Flotte palmer i boligstrøket som var like bak srandpromenaden.


De fleste balkongene vi så var veldig frodige, noen steder var det overfylt med potter og planter. Jeg likte godt denne balkongen også med to stilige planter som hang nedover.


Det skal visstnok være over 300 millioner oliventrær på Kreta, så det var ikke så overraskende at disse også var synlige i bybildet.


De eldre damene var ofte å se utenfor hjemmene sine, enten på en stol som hun her, eller hengede ut gjennom et vindu.