onsdag 12. august 2009

Nydelige muffinformer!

Jeg liker å tro at en kan pynte med mat som med andre ting, derfor elsker jeg flotte muffinsformer! Jeg har fremdeles bakeforbud, men det skader ingen å ha fine muffinsformer klar til når jeg får bake (mulig det blir grove blåbærmuffins på lørdag, da min kjære samboer fyller år). Var innom den fantastiske Bake It Pretty nettbutikken i dag, og her var det mye nytt og flott, se blant annet disse:Jeg har flere ganger handlet i denne nettbutikken, og det kan jeg anbefale alle. Det du kjøper bli levert i søte poser, og jeg får alltid med noe ekstra som alltid er like gøy. Neste gang jeg bestiller skal jeg helt klart ha en pakke av de blå muffinformene!

8 kommentarer:

 1. ok,jeg sliter nok litt med det samme.
  ikke så mye kakebaking...men mye sukker i form av snop. tror ikke det er bra for helsa nei. men forstår bare ikke hvordan jeg skal klare å slutte:)

  SvarSlett
 2. Er også veldig glad i fine muffinsformer. Sorte med prikker var siste innkjøp- de skal brukes til lille snuppas navnefest. Muffins med bringebær ...mmmm.

  Angående bildelister så har jeg det blant annet i gangen. Du kan se det "inne hos meg." Praktisk og dekorativt :)

  SvarSlett
 3. fantastiske. jeg elsker muffinsformer.

  SvarSlett
 4. Så utrolig fin blogg du har :) Den inspirerer meg, for jeg elsker lilla og! Ble anbefalt din blogg, fra en annen bloggskriver.

  SvarSlett
 5. Så utrolig fin blogg du har :) Den inspirerer meg, for jeg elsker lilla og! Ble anbefalt din blogg, fra en annen bloggskriver.

  SvarSlett
 6. Så utrolig fin blogg du har :) Den inspirerer meg, for jeg elsker lilla og! Ble anbefalt din blogg, fra en annen bloggskriver.

  SvarSlett
 7. har hatt lyst til å handle fra den butikken lenge, men har ikke sumla meg til det. enig i at det er viktig å pynte og style det man baker. og jeg digger bloggen din. har helt klart havna blandt mine favoritter.

  SvarSlett