mandag 7. september 2009

Kjøkkenjakt

Jeg vil først si at jeg setter stor pris på dere som følger og besøker bloggen min! Jeg har begynt på det siste året av studiet jeg tar, og det er mye å gjøre. Det har vært lite nytt i interiøret og ellers i bloggverdenen for min del. Nå i kveld koser jeg meg med varm sjokolade, pensumbok på dansk og venter i spenning på kveldens episode av Grey's Anatomy! Jeg har fått tilbud om å selge bilder en helg i oktober, så nå jobber jeg mye med det om dagene. Det er veldig kjekt, og noe jeg trives godt med. Jeg har en del bilder (både maler og tegner) som jeg har laget fra før som jeg skal ha for salg, men holder også på å lage en del nye.

Drømmen om nytt kjøkken har ikke forsvunnet... vi har "desverre" et helt ok kjøkken, og det medfører at vi ikke har noe hast med å kjøpe nytt (selv om jeg veldig gjerne kunne tenkt meg det :) ...Mens jeg venter så er det jo så mange flotte kjøkken å velge i! Her er noen fra Sigdal som falt i smak.

Sigdal

Scala


Lido


Amfi eik lakriz/gloss


Ønsker dere en flott kveld!

6 kommentarer:

 1. Så såpennende at du skal selge bilder! Det er vel en kjekk ekstra inntekt nå som du studerer.

  Den varme sjokoladen frister veldig, det er jo til og med høst. I fjor høst da lille babyen vår var nyfødt hadde jeg en kakao med en desiliter med krem hveer eneste kveld. Gjerne en midt på dagen også. Og tenk, jeg er fortsatt ikke gått lei :)

  SvarSlett
 2. Oj,så spennende. Ja,kan vell være greit med noen ekstra lapper når man er student.

  Mange flotte kjøkken her. Stilfullt og rent. Sigdal har jo mange flotte med god kvalitet. Vi har sigdal nå,og er kjempefornøyd. Men litt dyrt da.(forhold til IKEA) Husker vi skulle gjøre om noe på kjøkkenet,(ut fra det standard som var med) Og det var ikke store forandringen, men mange tusenlapper ble det. Man får det man betaler for..(?)

  Ha en finfin dag.
  Klem*

  SvarSlett
 3. Ville bare innom og takke for den kjempekoselige hilsenen fra deg i dag!
  Setter pris på det ;o)

  Klem J.

  SvarSlett