søndag 20. september 2009

Soverom fra IKEA


Jeg synes IKEA har flere flotte senger i år. På fredag var vi innom en liten tur, og her ser dere mine favoritter.Ønsker dere en flott søndag!

9 kommentarer:

 1. Ikea er jo helt rå på å lage fine rom: syns de klarer å få det så hjemmekoselig:)
  Du får sove godt;)

  SvarSlett
 2. Lekkert! Skulle ønske jeg bodde nærmere Ikea! :)

  SvarSlett
 3. Masse flott! Jeg er stor fan av Ikea;)

  Klem

  SvarSlett
 4. Elsker IKEA!
  Så fint hos deg..;)

  SvarSlett
 5. Jeg sover hreved over i seng nummer 1;) Og bare et lite spørsmål. Hvordan i all verden fikk du til å lagre/kopiere bilder fra Nordal-katalogen? Jeg drev i timesvis med det her forrige dagen, men fikk altså ikke å lagre de på gamlemåten. Bildene kom ikke opp.

  Maya

  SvarSlett
 6. Det er litt rart de gjør det så vanskelig. Trodde de ville spre budskapet jeg, hehe:D Jaja, da får man nøye seg med å se inni nettkatalogen og bla ørtogførti sider for å finne favorittbildene sine;)

  Maya

  SvarSlett
 7. Så mye fint på IKEA. Må nok innrømme at IKEA prisene kommer godt med her i heimen også. Og når de har så mye fint skal jeg ihvertfall ikke klage.

  Hemnes serien er fiin. Ønsker*

  Ha en flott uke Lilla Lykke*
  Klem*

  SvarSlett
 8. Den nederste har jeg så lyst på :) I den kunne jeg tenkt meg å tilbringe julemorgene, med hele den lille familien, tegnefilmer og julestrømpe. herligherlig (ja, gleder meg til jul..hihi)

  SvarSlett
 9. Jeg har begynt å jobbe på HM. Det har jo ingenting med macdesign å gjøre, men jeg syns det er feint for en periode. Det viktigst er at det er nær der vi bor og at det ikke er fulle dager.
  Tror jeg fortsatt skal se meg rundt etter noe innenfor design, men det haster ikke for min del kjenner jeg.

  Kveldshilsen tilbake fra meg :)

  SvarSlett