søndag 12. april 2009

Hva er ditt beste reisetips?

Reiseinnlegg 1 - RETHYMNONPasse blanding av turister og lokale gjør byen til Kretas koseligste. En venetiansk ridderborg troner over byen. Koselige bygater. 12 kilometer sandstrand som begynner i byen og de nærliggende feriestedene Platanes og Adele (dagbladet.no).Rethymnon er en større by som ligger vakkert til på Kretas nordkyst. Rethymnon kan vise frem en vakker og langstrakt strand, en rik historie og et sjarmerende hverdagsliv. Byen kan tilby en god balanse mellom ekte badeferie og bylivets fasiliteter. Rethymnons havn på kveldstid skaper en romantisk atmosfære for både kveldstur og et besøk på en koselig taverna i nærheten (startour.no).Hvor er ditt beste reisested? Hvor skal du i sommer? Har du noen reisetips å dele?

Jeg og min samboer har begge vært i Hellas flere ganger. Jeg har aldri vært i Rethymnon, men samboeren min har. Dette er et sted jeg veldig gjerne kunne tenkt meg å dra. Har du vært der? Kjenner du til noen bra hoteller?

Alle bildene er lånt fra startour.no

5 kommentarer:

 1. Ååå! Jeg og min mann har vært i Rethymnon to ganger - et herlig sted! Gamlebyen er helt fantastisk, vi var nesten bare der. Første gangen bodde vi på Hotel Fortezza, rett ved festningen og i gamlebyen. Et sjarmerende lite familiehotell, med rolig atmosfære, siesta ved bassenget på ettermiddagen (heeelt rolig!), herlig nypresset appelsinjuice i baren, rosa klatreroser... drømme,drømme.. Restauranten Castello ble vår favoritt, et nydelig lite sted i gamlebyen, med tre små etasjer. Utrolig god mat og romantisk stemning. Alle restauranter serverer gratis dessert eller frisk frukt etter middagen. Anbefaler en dagstur til Elafonissi, dersom dere ikke har vært der. En herlig rosa sandstrand! Og sist men ikke minst, se opp for en donaut-selgende dame på stranden! Herlig underholdning! En gresk, lubben dame som prøver seg på alle slags språk! "Donauts, veldig, veldig gode! No calories. No fat. Sjokolade, syltetøy." Gode minner!

  SvarSlett
 2. Åhhh,
  det der så herlig ut!

  Jeg skal til Antiparos i sommer...
  Der har jeg aldri vært før, har dere??
  Har aldri vært i Rethymnon..

  Er nettopp kommet fra Spania, og savner allerede varmen!

  Ellers kan jeg tipse om en tur til Dubai, en av de arabiske emiratene..
  L U K S U S!!!
  Jeg bodde på Burj al Arab (Bølgen).
  Må oppleves en gang eller ti i livet!
  Jeg skal ihvertfall tilbake en gang :o)

  God påske videre! J.

  SvarSlett
 3. Kom hjem fra Rethymnon i går.Vi er så heldige at vi eier en plass der i en landsby litt utenfor byen.Kan absolutt anbefales.Jeg synes Rethymnon er den koseligste av byene på Kreta.Anbefaler å leie bil slik at en kan komme på landsbygda,opp i fjellene og ned på sørsiden av øya der naturen er helt anderledes.Lengter alt ned igjen,jeg.Men får vente til etter 17 mai.Der lever jeg det gode liv.Har det ikke så verst her i Norge heller da.Ser innom bloggen din av og til,den er fin.Har ikke blogg selv.Lykke til med ferieplanlegging.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding ;o)
  Nå gleder jeg meg enda mer!!

  Klem.

  SvarSlett
 5. Tusen takk til både Glede og Anonym for gode tips! :)

  SvarSlett