fredag 6. februar 2009

Smugtitt på ny sofa fra Bolia

Det har blitt lite blogging den siste uken. Mye av tiden har gått til studiene med bl.a. besøk i hindutempel og moské. Sist helg var vi på Håkan Hellström konsert, det var kjekt, jeg elsker svensk! På onsdag kom møblene fra Bolia, Urban stol og puff og Scandinavia sofa. Den nye sofa-gruppen har enkle og rene flater = i love it! Den andre sofaen har vi ikke fått ut enda, så jeg venter med å legge ut bilde av de nye møblene.


Jeg var så fornøyd med den nye stuen, og for å feire så kjøpte jeg med meg en bukett roser på vei hjem i dag. Vi har sjeldent noe annet enn orkideer som er ekte, jeg er nemlig veldig allergisk, men en helg med roser skal jeg klare :)

7 kommentarer:

 1. Bolia har mye lekkert... selv sett på sofaer derfra.. men klarer aldri å bestemme meg.. å budsjettet sier VENT!!! hehe. ha en flott helg.. freshe roser er vakre... kjipt å være allergisk. Ha en flott helg med de du er glad i.

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Det er alltid så gøy med nye møbler, får meg til å føle meg som en unge på julaften :p

  SvarSlett
 3. Kult med nye møbler da..
  Og roser og...mmmmm...

  Pepsi Max er farlig vanedannende. Jeg bestemte meg for under forrige oppkastrunde i forrige uke at jeg skulle holde meg borte fra brus....Holdt i to dager det. Ja ja...er faktisk litt bevisst på at jeg skal prøve å drikke mindre assa... nei nå ble jeg tørst gitt...slurp slurp...
  God tur til butikken da.

  Drops

  SvarSlett
 4. Bolia har mye fint ja:) Den grå sofaen ser kjempefin ut:)

  Ha en fin fredag! Charlotte

  SvarSlett
 5. Kjempe stillig!
  God helg til deg:)

  SvarSlett
 6. Så vakkert det nederste rosebildet ble, blinkskudd! :D
  God helg

  SvarSlett