søndag 22. februar 2009

Barneromstapeter

Tenkte jeg skulle vise maris fargerike disse tapetdyrene, siden hun spurte etter tips til barneromstapeter. Det finnes mange forskjellige tapetdyr i ulike farger og mønster.Bildet er henter fra den danske nettsiden Urbis hvor de har utrolig mange tapetdyr. En gul knapp har også tapetdyr, men et mer begrenset utvalg.

6 kommentarer:

 1. De tapetdyrene er utrolig flotte. Nå har det seg jo sånn at det er min beste venninne som skal pusse opp to barnerom, ikke jeg... Vi har malt panel på så godt som alle vegger i hele huset, så det egner seg dårlig med wallstickers hos oss :S -men takk for at du tenkte på meg :)

  Ser du spør etter muffinsoppskrift/kremoppskrift. Jeg bruker rett og slett de Toro-pakkene, grovhakker en hel plate med melkesjokolade og har mesteparten i røra. Resten strør jeg på toppen før jeg steker. Det blir vanvittig gode, høye og flotte muffins. Det er jo alfaomega å bruke sånn muffinsform-brett da, og fyll godt med muffinsdeig i papirformene. Jeg bruker Cacas smørkrem, den egner seg veldig godt til farging også :) Bare søk på det på google, så finner du oppskriften. Lykke til :)

  Klem M

  SvarSlett
 2. De tapetgiraffene er utrolig kule, så jeg tror jeg skal vente med å gå inn på stedene du linker til... det kan bli dyrt..:)

  Ha en fin søndagskveld
  klem

  SvarSlett
 3. Disse giraffene er flotte. Har sett dem før. Tenk å ha en en sånn på veggen. Skikkelig herlig.

  SvarSlett
 4. Så gøy! Takk for spennende inspirasjon, dette må prøves! :-)

  SvarSlett
 5. Ja jeg tar en giraff takk..
  De er helt herlige ....
  Klem fra Drops=)

  SvarSlett