onsdag 27. august 2008

Hvor kan jeg kjøpe fine kleshengere??

Etter å ha ventet i flere dager er det jammen meg godt å surfe på nettet igjen! Har oppdaget en ny nettbutikk www.inreda.com hvor de hadde mye spennende som bl.a. disse hyllene som jeg synes er litt tøffe, så de i en artikkel i Kamille også for en stund siden.Knagger er jeg også veldig glad i, syntes disse var litt søte, men 600kr var litt mye.


Likte disse glassene også(elsker sommerfugler) de hadde de i ulike farger, kanskje det kan bli bursdagsgave til en venninne av meg?


Har i lengre tider lett etter litt fine kleshengere, har alltid ønskt meg slike med tøy men har kun sett det i blader. Fant disse på laredoute.se men er litt usikker på om dem...

5 kommentarer:

 1. Fant noen hengere her: http://www.onlyhangers.com/Prod-31-1-52/Satin-Lingerie-Hangers-Ivory.htm
  Usikker på om de var fine, men prisen var jo absolutt LAV!

  Fant også flere på Laura Ashley sine sider: http://www.lauraashley.com/Bedroom-Accessories/METROPOLITAN-SET-OF-2-HANGERS/invt/3406984&bklist= - Disse er litt dyrere, men prisen er absolutt ikke hårreisende.

  SvarSlett
 2. Hei, takk for koselig hilsen på bloggen :) fin blogg du lager, stå på....ha en kjekk helg

  SvarSlett
 3. morsomme ting du viser i dag, men jeg har desverre ingen gode råd...ikke bedre enn å sy selv???
  hehe!

  SvarSlett
 4. Hei. Jeg vil bare slenge inn, at du finner hyller som er nesten helt like- hos Søstrene Grene- bare veldig veldig mye billigere. Kjempefine:)

  SvarSlett
 5. Flotte tips! :)

  Og hyller på Støstrene Grene?? :) Nok en grunn til å komme seg til en Søstrene Grene butikk litt snart! Tusen takk!

  SvarSlett