mandag 8. desember 2008

Hjelp til å lage krans

Da var en eksamen overstått! Fredag ettermiddag er det over for i år og da har jeg tenkt meg en tur til Panduro. Har funnet bilde av en krans (se nedenfor) på nettsiden deres som jeg syntes var fin. Kunne tenkt meg å binne noen hvite sommerfugler inn i kransen, har tidligere kjøpt noen på Nordby som jeg synes er fine (fant ikke bilde av dem). Det som jeg er litt usikker på er hvordan dere henger den opp, jeg vil gjerne ha den på ytterdøren, bør jeg feste den med f.eks. et hvitt bånd? Eller holder kanskje ikke det.. kanskje ståltråd er sikrest?


krans by lillalykke

5 kommentarer:

 1. Hei!
  Om du velger ståltrå som oppheng kan det gjøres uten at den synes,,,,bind bare en ring av tråde som du stikker inn i kransen bakfra, og snurr en ring som du fester igjen i kransen,
  Hvis døra di står litt utsatt til iforhold til vind og vær kan jo ståltråden snurres rundt kroken et par ganger, da henger den støtt.
  Om du velger et silkebånd blir det jo mer synlig, men det kan jo være fint det også,,,kommer ann på hva du liker.
  Eller knyt en silkesløyfe rundt ståltrå ringen,,,,da henger den støtt og er dekorativ samtidig,,,,,mange muligheter.
  Lykke til
  Anne

  SvarSlett
 2. Jeg har festet min med hvitt bånd og den henger der på andre året....
  Lykke til!

  SvarSlett
 3. Hei vennen ! Tusen takk for kommentar! Utrolig hyggelig :)

  Blir sikkert nydelig den kransen du skal lage! Har laget en selv litt lenger ned på siden - med samme type krans som du har! Men min henger inne - så da er det enkelt å greit og feste den med bånd - skal du ha den ute kommer det litt an på hvor værhardt det er på trappen din ;-)

  Natta
  Klem fra Ida

  SvarSlett
 4. Den kransen kommer säkerligen att bli jättefin!

  Og gratulerar med en overstått eksamen. Härligt - då har du ferie etter denna vecka eller?

  Hoppas du får en riktigt fin onsdag!

  SvarSlett
 5. Så flott kransen blir!! Jeg vil prøve på å lage meg en selv, det blir en krans til hverdags da.. Men synes din var berre lekker :D

  SvarSlett