lørdag 12. juli 2008

Shoppingtips i Sandefjord/Tønsberg??

Det har jammenmeg vært litt av en dag! Startet kl 08.30 med å male siste strøk av yttergangen + noen lister på kjøkkenet. De neste timene gitt til veldig mye støvsuging og rydding av 3 ukers rot. Det tok sin tid kan du si.. :)

Var i litt panikk da vi fant ut at svigers var 2 minutter unna og vi ikke hadde fått rydda, malt ferdig eller fått hengt opp gardinene. Men det ble sånn noelunde. Tenkte å ta noen bilder i morgen i dagslys. Det er blitt stor forbedring her, men har enda mye å gjøre. Gangen skal helsparkles og tapetseres(med en forhåpentligvis litt spenstig tapet) og så trenger vi litt bilder opp på veggene og litt pynt.

På søndag går turen til Sandefjord,jeg har store planer om å besøke Lykke og Milde himmel, er det noen som vet om andre butikker jeg bør ta en tur innom?

4 kommentarer:

 1. Gleder meg til 'ferdig-bilder', men skjønner godt det er mye jobb. Kos dere med svigers! Klem B:-)

  SvarSlett
 2. I Sandefjord bør du absolutt ta en tur til "Cordelias hus" og "Bakgården".Det ligger øverst i Kongensgate.Der er det også mat å få!"Stabbursbua" er også et "must".Stor butikk i to etasjer, som ligger på et gårdstun.Dit kommer folk fra hele østlandet.Du tar av E18, mot MØRK, litt syd for avkjøringen til Sandefjord.Kos deg, og ha et strålende opphold her i Sandefjord!!!

  SvarSlett
 3. Dette høres bra ut! :) Tusen hjertlig takk for tipsene!

  SvarSlett
 4. Hei ja du bør absolutt dra på nye brygga til Life-Living og rett over gata for Lykke finner du Tinnies Interiør. Ellers har du Aker Iversen i Jernbanealleen. Og ved bytunet er det Salt og Pepper :)
  Kos deg i Sandefjord og håper du liker deg her :)

  SvarSlett