fredag 26. mars 2010

Et fint bilde til dere - på en fin fredag!


Stort, åpent, lekkert og lyst! Likte veldig godt det enorme speilet, og ikke minst sofagruppen! Nice!

Tusen takk for tilbakemeldinger på hva dere skal i ferien deres! Mye spennende og inspirerende! Ønsker dere en nydelig helg, og jeg setter stor pris på dere som er innom bloggen! 

Klem fra frøken Lilla!

torsdag 25. mars 2010

Hva skal du i sommer?


Har dere noen tips så tar gjerne i mot! ...hvor dere skal og ellers andre anbefalinger om sommerferie! Varme er øverst på ønskelisten, ikke så rart etter en uvanlig lang vinter :) Vi har ikke bestemt hvor sommerferien går i år, så jeg tenkte at kanskje det er flere som trengte litt tips og inspirasjon. Bilde er fra Rethymnon på Kreta, og dere ser litt av den utrolig lange og flotte stranden.

tirsdag 23. mars 2010

Har du sett en slik?







Jeg skulle veldig gjerne hatt en slik beholder fra Åhlens, men selges ikke i nærheten av hvor jeg bor. Jeg så en annen med lilla silikon i Paris, men tenkte at jeg kunne kjøpe her hjemme... men det er jo ikke akkurat overraskende at jeg ikke har funnet noe her enda. Si gjerne i fra om du ser en lignende på vestlandet! :)

------------------------------------------------------------------

Takk for tilbakemeldingene! Tenkte jeg skulle dele med dere at jeg har fått tips om at de kan ha på Living, og at de selger Zone produkter på Traktøren. Så snart jeg har tid, så skal det komme en slik i hus! :)

søndag 14. mars 2010

Kartell



Denne lekre Kartell-stolen så jeg for første gang på Pompidou i Paris, i et av innleggene fra turen ser dere en lilla og en svart som står stablet. Jeg falt veldig for den, og tenker at det hadde vært veldig kult å hatt de som spisebordstoler. Min erfaring med Kartell er at det meste koster en del, men til min store begeistring fant jeg de til 141pund per stol = ca 1250kr. Her i Norge er det meste en god del dyrere, men på Villa Europa selger de stolene (som kommer i blank, lilla, grønn, brun, svart og rød) til 3260kr for en 2pk, gratis levert.

lørdag 13. mars 2010

Vår - house doctor








Påske - Ta 4 betal for 3

Kremmerhuset har fått inn påskepynten, og har blant annet tilbudet 4 påskeegg for prisen av 3. Kanskje ikke tidenes tilbud, men om du uansett er på jakt etter påskeegg, kan det jo kanskje være verdt en tur innom Kremmerhuset. De har både moderne og nostalgisk påskepynt.


onsdag 10. mars 2010

tirsdag 9. mars 2010

Paris - Del 2




Paris - Del 1

Nå er vi kommet hjem fra ferie i Paris. Vi har tatt mange bilder, sett mye fint, spist god mat og lekre søtsaker. Paris - Del 1 blir en bildeserie med fokus på byarkitektur. 









Mye vakkert å se både inne og ute!











Paris - Del 2 frister med herlige søtsaker
Paris - Del 3 byr på fransk interiør