søndag 28. februar 2010

Har du pledd fra Åhlens?

 

 

Har du et av disse pleddene fra Åhlens? Det første er Pledd Fläta, og det andre heter Pledd Mohair. Lurer på hvordan stoffet er, og erfaringer med dem :)

fredag 26. februar 2010

En spennende maling!

 

  
  
Mange av dere har sikkert fått med dere "Maling Giveaway" på NiB, og for dere som ikke har sett det - ta en titt! Det er butikken Cornelias Hus som har tatt inn maling fra Pure & Original, som er en ganske stilig maling! Jeg ser for meg at den kan passe til alt fra lune hjem, fransk landstil til en mer industriell stil. Uansett veldig kul, og jeg kunne absolutt tenkt meg en vegg med denne malingen.

God helg!

torsdag 25. februar 2010

Herlig påske fra Lisbeth Dahl


Jeg gleder meg til våren, og satser på at den i alle fall må komme til påske.. og i den forbindelse kom jeg til å tenke på at jeg er veldig glad i påske. I den imponerende katalogen til Lisbeth Dahl fant jeg flere herligheter som jeg gjerne vil dele med dere. Tusen takk til alle som leser bloggen min, det setter jeg stor pris på!

onsdag 24. februar 2010

Vår på bloggen

 

  

  

 Etter 1,5 time med måking, er det deilig med en kopp kakao og nyte vårbilder på nettet. Det øverste bildet er fra Tilbords, og de glassene på bilde kunne jeg gjerne tenkt meg! Under har jeg laget en collage med bilder fra Kremmerhuset, som stadig kommer med fine ting. Det siste interiørbildet er en collage med bilder fra Urban Outfitters, og smykke/klokken holdt jeg på å kjøpe i London.. angrer og skal helt klart kjøpe den om jeg får en ny anledning! Til slutt avslutter jeg med et snøbilde, med denne nedsnødde bilen jeg gikk forbi i dag. Ikke bare bare med denne snøen! :)

 

tirsdag 23. februar 2010

Vårlig servise

 

Serviset er ikke helt min stil, men jeg syntes det var veldig søtt og tenkte jeg kunne dele det med dere. Jeg begynner å bli meget lei av denne snøen som aldri ser ut til å ta slutt, og jeg frykter at det kanskje blir evig vinter. Til tross for litt snøfrustrasjon (jeg er ute å går ca 1,5 time til dagen, eller prøver å gå), så gleder jeg meg veldig til denne våren, og er enda lykkeligere for at pollensesongen blir kort i år! 

 

tirsdag 16. februar 2010

Et herlig hus

 
Kunne du tenkt deg å bo her? Eller kanskje ha det som feriehus? Veldig søtt og sjarmerende! // A seriously cute gatehouse, see more here.

Antique Gold Wire Tailors Dummy

 
Denne kunne jeg virkelig tenkt meg. Har sett etter en slik "tailor dummy" en stund, uten å ha sett en som faktisk er til salg. // I love this tailor dummy from Next Home.

torsdag 11. februar 2010

Lilla kurv


Herlig kurv, som kan brukes til mye forskjellig. Jeg kunne gjerne tenkt meg en slik til å ha ekstra pledd/puter i.

onsdag 10. februar 2010

Hyller fra Bolia


 Bolia har et godt utvalg av disse Curve hyllene, og jeg må si at jeg liker de veldig godt. Men jeg synes prisen er litt crazy som ligger mellom 1600 og 4400 kr... da er det godt det finnes andre alternativ, som for eksempel så vet jeg at Søstrene Grene har hatt like hyller. ...Som dere ser i kommentarfeltet, ble jeg tipset om Sebra.dk. Disse falt veldig i smak hos både meg og min kjære!

mandag 8. februar 2010

Stilige gulv!

 

Forbo flooring systems har utrolig mange flotte linoleumsgulv i alle mulige varianter. Gulvbelegg er ikke lenger kun til bruk i institusjoner og lignende, i dag finner du så mye kult til hjemmet også! 

 

Ikke nok med at de har et variert utvalg, så er marmoleum click (lineolumsfliser med korkunderlag) miljøvennlige og svanemerket! 

  

Ønsker dere en god uke!

søndag 7. februar 2010

Inspirasjon til stuen


Her ser dere møbler fra Graham and Green igjen, liker veldig godt stilen deres og jeg kunne veldig gjerne tenke meg en del av lampene de selger.
   

En nydelig kommode i sølv, og tar jeg ikke helt feil så tror jeg det var noen lignende i den nye kolleksjonen til Lisbeth Dahl... kanskje litt lettere å få tak i :)
  

Herlig sølvpuff som jeg gjerne kunne tenkt meg, i en mindre og mer praktisk versjon av de fantastiske til Missoni Home.
  

Vi har sett litt på slike bord i glass, men jeg likte dette bordet mye bedre! Enkelt, blankt og stilig! Ser dere forresten den ene stripen med tapet på veggen? Gir mye liv til veggen på en kul og billig måte :)

(All the pictures are borrowed from mydeco)

fredag 5. februar 2010

Inspirasjon til et lite bad (til Silje)


(Ifö)


En smal vask slik som for eksempel en av disse, tar ikke så mye plass på et lite gjestetoalett. Det finnes mange stiler og former. På ifi har de blant annet denne artikkelen om små bad, Vi i villa har også en artikkel om små bad. 

Det var en flott jente som spurte meg etter tips i dag, de har et lite gjestetoalett som skal pusses opp. De har valgt ut et vegghengt toalett, og svarte/mørke fliser til gulvet. De skal ha tapet på veggene, og jeg foreslo en lys. Hvilken tapet man velger, kommer jo såklart an på hva man liker. Så jeg tenkte å vise noen forslag.

 
 Denne tapeten er gjerne ikke for alle, men jeg tror det hadde vært utrolig kult å hatt den på en vegg (på et toalett som går i hvitt og svart - stilig!). Personlig synes jeg det er fint med store mønster, og når fargen er så lys som denne, tror jeg det kunne vært fint på et lite rom.

Stilig servise

Inspirasjon til soverommet

 
 
(All the pictures are borrowed from mydeco)

God helg alle sammen! I dag hadde jeg siste dag i praksis, og det er både deilig og trist. En flott arbeidsplass, med herlige ansatte. I dag har jeg også vært i et stort og helt fantastisk oppussingsprosjekt, som kan bli en drømmevilla :) 

myceco er en nettside med masse inspirasjon, og oversikt over hvor du kan kjøpe produktene. Jeg fant blant annet mye inspirasjon til soverommet, som kanskje blir oppusset til sommeren. Mange ulike stiler, men jeg synes det er fint å se på ulike ting, og ta ut de tingene som jeg liker og gjøre det til noe eget.