lørdag 30. januar 2010

Har du ikke plass til alle skoene?


God helg! Som sikkert noen av dere har fått med dere så er jeg på jakt etter det perfekte etasjefatet.. jeg har funnet et som jeg synes er helt utrolig nydelig, men som eg vanskelig å få tak i. I dag så jeg at de hadde fått inn noen på Urban Outfitters, og jeg må si at jeg syntes dette var fint.

Når det kommer til sko, så er det helt klart at vi har mange sko! Jeg har sett etter skooppbevaring som er funksjonelt og ok. Synes det er mange fine skoskap, men føler at skapene tar for mye plass i forhold til hvor mange sko de rommer. Jeg tror at de fleste av oss har ting hjemme som ikke egner seg på en interiørblogg, og dette skostativet fra Skeidar ville kanskje vært en slik ting. Men den har jo 4 etasjer, finnes i hvitt og svart, og koster 199kr!

fredag 29. januar 2010

Friskt fra H&M Home



Deilig å se litt friske farger, jeg gleder meg utrolig mye til våren! Blomstene, luktene, varmen, solen, lyse dager, lette vårjakker...

Herlige krus til kakaoen



Likte godt de søte rosa og lilla krusene fra Skeidar, 69,50 kr.

søndag 24. januar 2010

Flotte og rimlige lamper







Next Home har utrolig mange lamper, og det er mange jeg gjerne kunne tenke meg. Er det noen som har erfaring med å få bytte ledninger på lamper (med tanke på at de har et annet støpsel)?

lørdag 16. januar 2010

Nydelige lamper

Eva Menz har mange flotte lamper, og jeg liker denne her spesielt godt. Krystaller som er festet til snorer i gull og kobber.




Jeg er veldig glad i origami, og da jeg så denne lampen som er satt sammen av 1400 origami-liljer, likte jeg den veldig godt :) Lurer på hvordan den lyser..


God helg, og takk for at dere besøker bloggen min!

Amazing lamps from Eva Menz. I would very much like to have one of these :) Wish you all a great weekend!

lørdag 9. januar 2010

Shopping i London!

Godt nytt år! Vi har startet året med å ta oss en deilig ferie til London. Av steder vi har vært kan jeg blant annet nevne Kensington High Street, Oxford Street, Regent Street, Shepherd's Bush - Westfield. Butikkene er mange, og som et lite utsnitt kan jeg nevne Next Home, Habitat, Zara Home, Topshop, Kurt Geiger, Zara, French Connection, Mango, Urban Outfitters. Jeg var også en tur til Notting Hill, hvor jeg hadde bestilt time hos denne frisørsalongen, som jeg kan anbefale på det varmeste. Håper dere har hatt en god start på det nye året!











God helg :)