fredag 27. november 2009

"Hvor skal jeg ha alle disse putene?"


Puter, det er vel en av mange ting jeg liker veldig godt. En flott pute, den er flott! (: Det er vel ikke bare jeg som har fått spørsmålet om hvor jeg skal ha den puta... eller fått høre at vi har nok puter, og at vi trenger ikke flere puter i sofaen... veeel, hadde vi hatt litt mer oppbevaringsplass så kunne jeg jo lettere ha byttet ut putene?? Sånn etter behov og lyst, tenker jeg da :) Har sett Fornasetti puter hos Hjem Kjære Hjem i Bergen, og liker de godt.. vet ikke hvor jeg skulle hatt en slik, men jeg skal alltids klare å finne et sted om puten vil være med hjem en gang.

tirsdag 24. november 2009

Slik lager du en stilig julekrans!

Jeg kunne tenke meg å ha en julekrans, men hos oss føler jeg ikke at det passer med en tradisjonell. Jeg husket at jeg hadde sett julekranser laget av julekuler, og prøvte å søke på nettet for en bruksanvisning. Jeg kom over The White Bench, som viser flott hvordan man skal lage en slik krans. Så får vi se om jeg får tid til å lage en før jul. Er du interessert? Trykk på linken og kos deg! (:



(The picture is borrowed from the blog The White Bench)

søndag 22. november 2009

Spa! Vinn gavekort for to


Beautiful Living har en flott giveaway, med gavekort for to til Daikai. Hun skriver at det er Norges beste spa, og det har hun gjerne rett i. Vil du være med i trekningen, ta en tur innom bloggen hennes!

onsdag 18. november 2009

Hvor kjøpe tapet i Bergen?

En herlig studievenninne av meg spurte meg om råd etter hvor man kan kjøpe tapet i Bergen. En tapet som gjerne ikke koster skjorta. Den første butikken jeg kommer på er Hjem Kjære Hjem i Skostredet, og ellers bare malerbutikker.


Er det noen av dere som kommer på flere steder? Åhlens har jo noen, men veldig lite utvalg om jeg husker rett.. (Tapet fra Cole & Son)


Jeg synes Eijffinger har veldig mye forskjellig, og mye fint :) Nettsiden er derimot ikke til å skryte av.


Designers Guild har jo et hav av tapeter. Alt fra ensfargede, stripete, blomstrete, med små mønster, store mønster...


Lurer på om det er en tapet fra Designers Guild jeg veldig gjerne kunne tenke meg om vi skulle tapetsere en vegg på soverommet. Helt helt lys, med sølvmønster. Love it! :) Disse tre siste bildene var fra DG, de har også tapeter i skikkelig knall farger.


Har dere noen gode råd til hvor hun kan se etter tapeter? Er det Borge som de ofte selger på malerbutikker? Synes å huske at de hadde et greit utvalg på en butikk som lå rett ved Living i Åsane, noen som vet hvilken jeg mener?

tirsdag 17. november 2009

Yantra matten?



Bra for en som er plaget med daglige smerter i korsryggen og sliter med søvn? (Dette er vel på grensen av et interiørinnlegg...den er lilla da!! Ikke tilfeldig (: Men i disse juletidene må man vel kunne blogge om litt andre ting også :) Setter stor pris på alle dere der ute som alltid har gode tips å komme med.)

mandag 16. november 2009

Har du Pax garderobe fra IKEA?

Jeg lurer på om vi skulle hatt oss en Pax garderobe fra IKEA, og for at den ikke skal stjele alt for mye plass tenkte jeg å kanskje kjøpe Pax Vikedal dører til. Disse dørene er i speil og vil derfor gi rom... Er det noen av dere som tilfeldigvis har disse skapene/dørene? Eller har andre å anbefale? Jeg har sett på Skeidar, Living og Bohus også, men har ikke funnet noe som faller i smak. På IKEA kan man jo velge helt fritt, og det passer med veldig bra! :)



Ellers så jeg at de har ulike typer hyller:

-Pax hylleplate, som er standar i tre, jeg ville hatt hvite.

-Komplement hylleplate, som er gjennomsiktig.

Setter pris på alle råd og tips jeg kan få! :) Håper alle har hatt en fin start på uken!

søndag 15. november 2009

fredag 13. november 2009

Har du tips om Paris?

Har du tips om hotell, butikker, cafeer, restauranter i Paris?


Bilde er lånt fra Wikipedia.

Drømmeseng



Dette er himmelsengen fra IKEA, og alt tøy/laken/sengesett er fra Zara Home. Nydelig! Jeg har så veldig lyst på en slik seng :) ser ut som en drøm spør du meg, og se den flotte romdeleren!

Guardian.co.uk

onsdag 11. november 2009

Noen få gjenstander kan skape et rom



Jeg synes Graham and Green har mange flotte lamper, og her er noen av de jeg kunne tenke meg. Soverommet vårt er helt enkelt, vi har ikke gjort noe særlig med det etter vi flyttet, og det er vel fordi det er helt greit. Jeg kunne tenke meg å bytte ut kleskommoden vår med et klesskap (kanskje med glassdører for å ikke la skapet ta så mye plass?), og gjerne byte ut nattbordslampene. Lampene er fine synes jeg, men med to lamper som du finner hos for eksempel Graham and Green så vil rommet bli helt annerledes... Et vakkert sengeteppe er også på ønskelisten, men jeg vil ikke kjøpe før jeg finner et jeg virkelig liker :)



Bilder fra stuen - Ny benk





lørdag 7. november 2009

Flere nye interiørbutikker i Bergen

Her på bloggen har det vært rolig, mens jeg har vært en uke på kurs. Jeg gleder meg til å ta turen til Riviera Maison, kanskje jeg tar meg en tur på mandag. Jeg har også hørt at det skal komme en stor interiørbutikk hvor Møtestedet Erna var før. Det er Decoroom som åpner, og det blir 14/15. november om det jeg har hørt stemmer. Kilden senter har også fått et løft, hvor Hjerterom gaver og interiør har åpnet butikk.

Ønsker alle en god helg!

##########################################

Hvem er det som driver Decoroom?? Jeg gikk for å se om den hadde åpnet i dag (14.november), og på en liten lapp sto det "Åpner ca 15.november". Ca?? Disse folkene må jo være utrolig dårlige på markedsføring! En ting er en liten lapp med "ca", en annen ting er det at de ca åpner en søndag?? Haha, herlig (: