fredag 25. september 2009

Gode kjøkkenhåndklær?

Jeg synes det er vanskelig å finne gode kjøkkenhåndklær... Slik jeg ser på det, så er det på grunn av to ting:

1) Det skal ikke loe/støve. "Ja, det blir bedre jo mer du vasker det..." Jeg vil helst kjøpe et som fungerer bra fra første dag :)

2) Jeg vil veldig gjerne at det er litt lilla. Det kan gjerne være svart/hvitt/grått.



Vi så noen kjøkkenhåndklær fra Himla på Home & Cottage sist vi var der, de var veldig søte. Dette fra H&M Home kunne også vært noe (med tanke på samboeren min som liker det som er litt mer moderne). Er det noen som har kjøkkenhåndkler å skryte av?

søndag 20. september 2009

Soverom fra IKEA


Jeg synes IKEA har flere flotte senger i år. På fredag var vi innom en liten tur, og her ser dere mine favoritter.



Ønsker dere en flott søndag!

torsdag 17. september 2009

Kataloger fra Nordal

Her finner dere høst- og vinterkatalogen ...og for den som liker å være tidlig ute... julekatalogen!



www.nordal.eu

Trykk her for å finne en forhandler der du bor.

mandag 7. september 2009

Kjøkkenjakt

Jeg vil først si at jeg setter stor pris på dere som følger og besøker bloggen min! Jeg har begynt på det siste året av studiet jeg tar, og det er mye å gjøre. Det har vært lite nytt i interiøret og ellers i bloggverdenen for min del. Nå i kveld koser jeg meg med varm sjokolade, pensumbok på dansk og venter i spenning på kveldens episode av Grey's Anatomy! Jeg har fått tilbud om å selge bilder en helg i oktober, så nå jobber jeg mye med det om dagene. Det er veldig kjekt, og noe jeg trives godt med. Jeg har en del bilder (både maler og tegner) som jeg har laget fra før som jeg skal ha for salg, men holder også på å lage en del nye.

Drømmen om nytt kjøkken har ikke forsvunnet... vi har "desverre" et helt ok kjøkken, og det medfører at vi ikke har noe hast med å kjøpe nytt (selv om jeg veldig gjerne kunne tenkt meg det :) ...Mens jeg venter så er det jo så mange flotte kjøkken å velge i! Her er noen fra Sigdal som falt i smak.

Sigdal

Scala


Lido


Amfi eik lakriz/gloss


Ønsker dere en flott kveld!