søndag 31. mai 2009

Hvor kan jeg kjøpe mini muffinsform?Noen som vet om det er mulig å få tak i i Norge?

Beise terrassen og nydelig pizzaoppskrift

---------------------------------------------
Ja, vi beiser og vi beiser og det blir så veldig fint...

I går vasket og skrubbet samboeren terrassen vår og vasket utemøblene våre, mens jeg vasket inne. I dag har vi gått tur rundt et vann her i deilig temperatur og solen skinte på oss, det var utrolig herlig! Etter turen beiste samboeren terrassen ett strøk, mens jeg har vært inne å lest om Rethymnon. :) Jeg gleder meg utrolig mye til vi skal dra.


Tenkte jeg skulle vise noen bilder fra pizzaen vi hadde på fredag, den er veldig enkel og veldig god!

1. Kjøp en ferdig "Nå"-deig fra Tine.
2. Kjøp tomatpuré, men bland i den olivenolje, tomat hakket i små biter og løk.
3. Smør tomatsausen på pizzaen.
4. Strø revet mozerella ost over pizzaen, trenger ikke bruke hele pakken.
5. Rull små boller av kjøttdeig.
6. Ha det krydderet du vil bruke i en liten skål og "dypp" kjøttdeigbollene nedi, og legg de så på pizzaen.
7. Inn i ovnen på 250 grader i 10 minutt.fredag 29. mai 2009

torsdag 28. mai 2009

Vårnyheter fra Kitch'n

LillaLillaLilla! Mange lilla vårnyheter fra Kitch'n. Jeg har denne brødbokse i hvit og synes den er ganske pen, men jeg kan ikke si annet enn at den lilla var jo lilla! :)Vifte har vi planer om å kjøpe oss, til de få varme sommerdagene som kanskje kommer. Vi er heldigvis begge enige om at det skal være en fin vifte, og ikke noe monstervifte fra OBS. En lilla kjøkkenmaskin skulle jeg gjerne hatt! I gårkveld lagde jeg et brett med muffins som jeg hadde med på skolen i dag, de rosa, lilla og blå muffinsene ble godt mottatt. En flott lilla toaster. Et stilig lilla bosspann...jeg tror faktisk at det vi har er akkurat likt bare i krem. En lilla knivblokk skulle vi gjerne hatt, for den som vi hadde i tre kastet jeg.

Mye lilla fra meg i dag. På vei hjem i dag måtte jeg faktisk ta av meg jakken for solen varmet sånn! Det var utrolig deilig! :) Nå skal jeg, så snart jeg orker, lage pizza. Nå-pizzadeig synes jeg er grei, og da er det ikke så mye arbeid med en "hjemmelaget" pizza. Det blir pizza med små hjemmelaga kjøttboller og mozerella-ost.

onsdag 27. mai 2009

Nytt trekk til IKEA-sofaen din?Nå har Bemz kommet med Marimekko trekk til IKEA-sofaene for de som er interesserte!Hva med et nytt trekk til Ektorpen?


søndag 24. mai 2009

Baby shower

Jeg har en venninne som skal få en gutt i sommer, og i den anledning har jeg tenkt å gi henne en goodie bag. Her ser dere hva som er med så langt. Moren min har strikket noen søte små tøffler som også skal være med.


-smokklips
-deilig myk babybukse
-den mykeste bamsen som finnes
-søte små sokker
-en notisbok til mor
-et par øredobber som jeg fikk laget til henne
Tar gjerne imot flere tips :)

Bake it Prettylørdag 23. mai 2009

Shopping - USA


I dag kom det en pakke fra USA i posten. Det var min seneste bestilling fra en av favorittbutikkene mine : Bake it Pretty. Kameraet trengte å lade batteriene, så ferske bilder kommer i morgen :)Nå venter jeg på at samboeren min skal komme hjem fra fotball.. I kveld skal vi ha en deilig middag, vi skal lage biff med franske amandine-poteter (de beste potetene jeg vet om), asparges og bearnaise-saus. Jeg ønsker dere alle en fin lørdagskveld!

torsdag 21. mai 2009

Nyheter fra Indiska og IKEAHerlige vårnyheter fra Indiska og IKEA. Jeg er på jakt etter en skrivepult som vi begge kan bruke, og denne i høyglans så ganske fin ut.

Tiden går fremdeles til eksamener, selv om jeg ikke akkurat alltid er like effektiv. I dag lagde jeg tidenes styggeste muffins. Hehe jeg må le av å tenke på det. Jeg skulle lage bærmuffins, og tinte frossne bær, dette førte til at røren ble lilla! Og ikke nok med det, så ble de grålige da jeg tok dem ut fra ovnen.. hehehe, men de ble ganske gode!

søndag 17. mai 2009

Marrakech-muffins. Den beste til nå!


I dag prøvte jeg ut to nye muffinsoppskrifter: Marrakech-muffins og lime & kokos-muffins. På det første bilde ser du en Marrakech-muffins. Disse ble utrolig nydelige, og kanskje ikke så rart når noen av ingredisensene var kremost, finrevet appelsinskall, presses appelsinsaft, mørk sjokolade og kremfløte.


Lime og kokos-muffinsene ble også gode, spennende å bruke slike råvarer i muffins. Muffinsene var mitt bidrag til 17.mai lunsjen vi var på i dag. Der var det både mat og kaker.


Verten viste seg å være en dyktig øredobb"maker", og jeg fikk velge meg et par hun hadde laget. Ikke overraskende, så valgte jeg lilla! :) Jeg syntes de var så fine, så jeg spurte om jeg kunne få bestille et par, og det var ikke noe problem. Hun spurte hvordan jeg ville de skulle se ut og hvilken farge jeg ville ha, og ikke nok med det, så lagde hun de med en gang (på bare noen minutt!)!

Så de tyrkise/blå skal en venninne av meg få, hun venter en sønn i juni og planen min er å gi henne en goodie bag med både noe til gutten og til henne.

Jeg håper alle har hatt en strålende dag!

torsdag 14. mai 2009

Sulten på shoppingtips?

Jeg synes Tove som driver bloggen Lykke og Lykkeliten og nettbutikken Nettpynt fortjener en oppmerksomhet. En herlig og inspirerende blogg, og en spennende nettbutikk. Så om du trenger inspirasjon? Lyst på noe nytt? Lyst på noe du ikke finner alle andre steder? Lyst på noe fargerikt? Ta deg en tur innom bloggen og butikken!


(Bildene er lånt fra nettbutikken.)

Nye notisbøker fra Etsy!

I dag kom de to bøkene jeg bestilte fra Etsy på mandag. De var utrolig flotte og i tillegg til bøkene fikk jeg 3 flotte bilder med også! :) Alltid stas med noe ekstra. Den ene er til en venninne og den andre skal jeg ha selv.

Bøkene er laget av Maria-Thérèse Andersson.

onsdag 13. mai 2009

It's the most wonderful blog of the year!
Det var en gang i høst jeg oppdaget denne fantastiske bloggen. Jeg har aldri i mitt liv sett så mange nydelige kaker og cupcakes! Det er svenske Linda som eiger bloggen O'Holy Sweet Confections! Ta dere en tur innom og jeg kan love at dere blir inspirert!(All photos are from Lindas blogg O'Holy Sweet Confections.)

tirsdag 12. mai 2009

Matblogg til inspirasjon

Chocolate and Zucchini. En matblogg skrevet av franske Clotilde Dusoulier på 29 år som bor i Montmartre. Kreativ dame, som etter en del oppmerksomhet i media for hennes blogg og matlaging, fikk seg bokkontrakt. Her finner du en oversikt over oppskriftene hennes.
(All photos are from Chocolate and Zucchini.)

mandag 11. mai 2009

I love Etsy!

Stadig kommer jeg over flotte ting på Etsy. I dag var det gjennom bloggen Miss Monday at jeg oppdaget disse flotte notisbøkene.


De er laget av en svensk kunstner, som heter Maria-Thérèse Andersson. På Etsy kan du finne henne her.


Syntes det var så mange flotte, at jeg ikke en gang klarer å bestemme hvilke jeg vil ha, og eventuelt hvor mange jeg kan kjøpe!


Eksamen tror jeg forresten gikk veldig greit, er fremdeles helt tett i pappen etter å ha lest og pugget enormt mye på kort tid. Skal gi meg selv noen dager pause nå, og satser på at vi kan komme oss avgårde på litt shopping snart. Har planer om plantasjen, home & cottage, indiska, kid, living og ikea.


Var innom Bertas oldebarn en liten tur i dag, og det var utrolig mye flott der. Hadde desverre ikke så mye tid, så det ble bare en liten pose med deilig lavendelduft fra Green Gate som ble med hjem.

Ønsker dere en nydelig uke!

lørdag 9. mai 2009

Hjelpe meg...

...På mandag er det eksamen, så jeg blogger, rydder og gjør andre foruftige ting. Har ikke gått så langt som å faktisk vaske vinduer (som en jeg studerer med), men hvem vet hva som kan skje i løpet av helgen. ...Det er jammen meg ikke lett å lese alltid.

Ønsker dere en flott helg!

onsdag 6. mai 2009

Sommerinspirasjon fra Himla

Oppdaget merket Himla første gangen jeg var innom butikken Home&Cottage, og jeg må si at jeg synes de har utrolig mye flott! Så innom nettsiden deres i dag, og fant en katalog med alle varene. Så mye flott!


Likte du bildene? Lyst til å se flere? Ta en titt her!