torsdag 30. april 2009

Få mannen med på IKEA tips!

______________________________________________

Kom over denne artikkelen på Klikk.no, og har jo flere ganger lest om historier fra IKEA-handleturer. Derfor tenkte jeg at jeg kunne dele disse tipsene videre :)
_______________________________________________

1. Kvelden før: Lag en grundig handleliste basert på Ikeas nettsider.

2. Frist med Ikea-restauranten.

3. Kjøp en kake til ham i restauranten.

4. Kompromiss.

5. La han bestemme.

6. Snakk om hvor lure dere er som handler alt på én gang.

7. Gi ham en pause.

8. SMIL!


For en utfyllende versjon av tipsene se her!
________________________________________________

Blir nok rolig fra denne kanten en stund. 3 eksamener unnagjort, og 3 som gjenstår. Har planer om å dra en tur til Home & Cottage, så vi får se om det kan bli gjort om ikke så alt for lenge! Jeg skal holde dere oppdatert! :)



Ønsker dere alle en flott helg!

tirsdag 28. april 2009

Leisure – Luxury – Hospitality. Enjoy unforgettable holidays in Crete!

_________________________________________________________

Rethymnon.
Hotell Leonidas.
12km lang hvit sandstrand.
Sommer.
__________________________________________________________

Rethymnon er en større by på Kretas nordkyst. Et opphold i Rethymnon gir deg tilgang til en vakker og langstrakt strand, en rik historie og et sjarmerende hverdagsliv (ferieguiden.no).






(Bildene er lånt fra hotellets nettside og startour.no)


(Photo by Marcel Germain)


Jeg gleder meg!!!

lørdag 25. april 2009

Lørdagsmuffins

Tusen takk for fine tilbakemeldinger på kommoden! I anledning min brors bursdag blir det i dag muffins og is (favoritt fra barndommen: pistasj-is med sjokoladebiter).





fredag 24. april 2009

FERDIG kommode MAKEOVER







Shopping

Et lite klesinnlegg på bloggen. Nykjøpte sommerklær fra en av mine favorittbutikker, Oasis Stores. Her en blå kjole:




Her en hvit singlett med blonder fremme og bak, og et langt smykke.



Kommoden er nå helt ferdig, og jeg skal se om jeg får lagt inn bilder litt senere! Ha en flott kveld alle sammen!

torsdag 23. april 2009

Litt shopping og litt (opp)pussing

I dag var jeg ute å handlet en bursdagsgave, og siden jeg først var ute ble like godt disse Marimekko serviettene, muffinsformene og hjertekakepynten med meg hjem.


Håndtakene til kommoden har fått seg en runde med sølvspray i dag, så jeg satser på å montere dem i morgen (håper det går bra!!).

mandag 20. april 2009

IKEA kommode Før & Etter + Shopping

Tilbake fra en fin helg på østlandet. Det var en pute fra Susanne Schjerning (bursdagsgave) og to knotter som ville bli med hjem, og jeg sa selvfølgelig ikke nei til det. Vi har en IKEA Expedit hylle med to skap, og knotter som følgte med. Disse er nå erstattet med lilla Lisbeth Dahl knotter.




Nye Lisbeth Dahl knotter


Gamle IKEA knotter







Kommoden venter fremdeles på håndtakene som skal sølvsprayes.

fredag 17. april 2009

Reise og shopping

Jeg har ikke fått gjort noe mer med kommoden siden jeg tapetserte skuffene. Jeg har måttet ventet med spraying og diverse, for her har det vært flere dager med eksamen og veldig mye jobbing. Men hva gjør vel 12 timers arbeid på skolen når resultatet er en A!



I helgen drar vi til Sandefjord, og der regner jeg med at det blir litt shopping (skal hvertfall innom Lykke). Bilder fra turen kommer i begynnelsen av neste uke. Ha en flott helg!

onsdag 15. april 2009

Bursdagsgave

Nydelig middag, roser og tidenes gave! Det ble en flott og rolig bursdag. Her ser dere ønsket mitt som ble oppfylt, et Wacom tegnebrett! Nå har jeg mange timer i photoshop i vente :)



Les mer her.

tirsdag 14. april 2009

I dag har jeg bursdag!

Browniesmuffins, vakre roser og gaver. Om ikke så lenge skal vi ut å spise, legger ut flere bilder senere.


søndag 12. april 2009

Oppussing - Kommode fra Fretex

I kveld har jeg tapetsert skuffene i kommoden, og er ganske fornøyd med resultatet. Når butikkene åpner igjen har jeg tenkt å kjøpe sølvspray til knottene/håndtakene, og finne ut om og eventuelt hva jeg skal ha/lage i skuffene. Har tenkt på å for eksempel male lilla i bunn, eventuelt forskjellige nyanser i hver skuffebunn. Male eller tegne noe, eller lime fint papir i bunn.



Det er samme tapet som pryder veggen i gangen hvor kommoden står, så den passer godt inn. Skal ta et bilde slik at dere får se det når alt oppussingsutstyret er ryddet bort.

Hva er ditt beste reisetips?

Reiseinnlegg 1 - RETHYMNON



Passe blanding av turister og lokale gjør byen til Kretas koseligste. En venetiansk ridderborg troner over byen. Koselige bygater. 12 kilometer sandstrand som begynner i byen og de nærliggende feriestedene Platanes og Adele (dagbladet.no).



Rethymnon er en større by som ligger vakkert til på Kretas nordkyst. Rethymnon kan vise frem en vakker og langstrakt strand, en rik historie og et sjarmerende hverdagsliv. Byen kan tilby en god balanse mellom ekte badeferie og bylivets fasiliteter. Rethymnons havn på kveldstid skaper en romantisk atmosfære for både kveldstur og et besøk på en koselig taverna i nærheten (startour.no).



Hvor er ditt beste reisested? Hvor skal du i sommer? Har du noen reisetips å dele?

Jeg og min samboer har begge vært i Hellas flere ganger. Jeg har aldri vært i Rethymnon, men samboeren min har. Dette er et sted jeg veldig gjerne kunne tenkt meg å dra. Har du vært der? Kjenner du til noen bra hoteller?

Alle bildene er lånt fra startour.no

Kommode og Bloomingville

Tusen takk for gode råd alle sammen! Kommoden har fått seg noen størk med hvitmaling. Jeg har hatt noen dager på hyttetur, men er nå tilbake. Skuffene trenger nok ett strøk til, hankene skal få seg en runde med sølvspray har jeg tenkt, og skuffefrontene skal få noe ekstra på seg (kanskje tapet).

Tidligere i påsken var jeg innom byen en tur og kjøpte med meg dette flotte fatet fra Bloomingville. Det er fatet med lysene på jeg har kjøpt. Planen er å ha det på badet med Savon de Marseille såper, enten med roseduft eller lavendel. Har du noen anbefalinger?


tirsdag 7. april 2009

Pusse gammel kommode - Hjelp!

Maler kommoden med en smule angst. "Mått" ser du om det er svarte hull i treverket, jeg har studert den ganske godt, og ser det er noen få små hull. Som dere ser på bildene. På det siste bilde, er det i et hjørne. Kan det bare være noen små hull og ingen dyr? Eller bør jeg kaste den ut før jeg legger meg?



HJELP!!!

Jeg har angst for krypdyr og spesielt skadedyr. Kjøpte en lekker kommode på Fretex i dag, fant ingen svarte hull eller noe muffins, men for å være på den sikre siden tok jeg bilde av noen av stedene som kunne se litt mistenksomme ut. Er den trygg? Noen som har snekkermenn i huset??