mandag 30. mars 2009

Blåbærpai og vår

Deilig (toro) blåbærpai og is.


Herlige vårklær. Bluse fra Lindex og skjerf fra Oasis.


Sådd karse til påsken. Melkekartong ble klippet og fikk limt på gult silkepapir og gavepapir.

Sommerfuglhylle - Rockett St George

Oppussingsplanene står stille nå, det mange oppgaver som skal skrives og leveres. Før påske skal både oppgaver og eksamen leveres. En liten pause fra studiene, og litt "vindushopping" hos Rockett St George. Tenkte jeg skulle vise dere denne nydelige hylle fra Rockett St George.


mandag 23. mars 2009

Muffins til middag!

Pizzamuffins til middag! Det var nydelig! Oppskriften fant jeg i den nye muffinsboken min, under kapittelet salte muffins. I oppskriften sto det at en skulle bruke pepperoni og kokt skinke, men det er jeg ikke så beigeistret for, så jeg byttet det ut med deilig spansk Chorizo spekepølse.

Var innom Åhlens å kjøpte denne muffinsformen i går, men de søte rosa muffinsformene hadde de ikke flere igjen av.

torsdag 19. mars 2009

Våren er kommet!

Endelig er solen her! I dag gikk jeg i joggesko uten å fryse tærne av meg, og det var nydelig! Har vært lite oppussing, shopping og blogging i det siste. Travel tid i studiet fører til lite energi og overskudd til andre ting.. Men om ikke lenge er det påske og jeg gleder meg veldig!

Jeg har lenge vært på jakt etter glasspotter til orkideene mine, men har ikke funnet noen jeg liker. Liker veldig godt disse fra House Doctor, noen som vet hvor man kan få tak i disse eller noen som ligner?


(Bildene er lånt fra House Doctor Everyday2009)mandag 9. mars 2009

Male kjøkkenet lilla?

Se ikke bort i fra at kjøkkenet vårt blir lilla i løpet av påsken :)
Lilla fins jo i utallige nyanser, ville du gått for en varm eller kald nyanse?

søndag 8. mars 2009

Den fineste lykten

jeg noen gang har sett. Den måtte bli med hjem og her er den (var litt vanskelig å ta bilde av med blits som dere ser)lørdag 7. mars 2009

Pakke fra USA og mye shopping!

I dag kom pakken fra Bake it Pretty! Alt var utrolig flott og ikke nok med det, så fikk jeg med to søte decoration toppers! Fra posten drog vi videre til Living hvor vi fant ..ja den fineste lykten jeg Noen gang har sett!! Den er håndlaget i India og formen minner om Taj Mahal og jeg elsker den! Skal vise den i morgen. Vi fikk oss også Jamie Oliver stekepanne og ny skittentøyskurv.
Herlige minihjertestrø, lilla sukkerstrø, rosa og turkis konditorfarge.. jeg gleder meg til å bake! :)Nydelig fra EtsyHerlig giveaway fra oh, hello friend, likte spesielt godt øredobbene!

fredag 6. mars 2009

Bilder fra leilighetenGod helg!

Makeover på IKEA-møbler

Vi er vel flere som har gitt IKEA-møblene våre en makeover. For en stund siden oppdaget jeg Parts of Sweden, en svensk nettbutikk hvor du kan kjøpe tilbehør som er spesiallaget til IKEA-møbler som gjør de mer spennende. Se bildene under som er hentet fra siden deres.


torsdag 5. mars 2009

Kakefest!I dag var jeg på kafe i byen med en venninne, benyttet anledningen til å se innom mammutsalget, og der fant jeg to flotte cupcakes bøker! Nå venter jeg bare på cupcakes tilbehøret fra Bake it Pretty (USA), så skal det bakes!

onsdag 4. mars 2009

Møbler fra Bolia

Et lite bilde fra stuen. Den gamle sofaen har vi enda, til slutten av mars, så derfor blir det bare et lite bilde av møblene vi kjøpte hos Bolia. Er kjempefornøyd med både sofa og stol! Gulvet derimot vil jeg veldig gjerne ha i lysegrått og et flott lilla teppe takker jeg heller ikke nei til. Tanken er å lage noen bilder å ha over sofaen, litt usikker på farger og slik enda.

tirsdag 3. mars 2009

Styling av kontor

Samboeren min har fått seg et nytt kontor på jobben, og det trenger en oppfriskning. Jeg har laget to forslag til hva som kan gjøre kontoret litt triveligereLyst og fint. Det første forslaget her går i lyse farger, og det andre i lilla (kanskje ikke overaskende? :) jeg er faktisk så heldig at samboeren min også er veldig glad i lilla). Alt er fra IKEA, så oppfriskningen trenger ikke koste så mye.

søndag 1. mars 2009

Kommer våren snart?

Etter to dager med sol og blå himmel trodde jeg våren var kommet. Det varte ikke lenge, for i går kom snøen igjen. Mens jeg venter på våren tenkte jeg at jeg kunne ha et blogginnlegg om våren :) Jeg gleder meg såå mye! Her er noen bilder fra House Doctor katalogen"Everyday 2009".

Jeg synes kjolene fra KAFFE er søte. Disse bildene er lånt fra Nelly.com.
Avslutter med bilder fra Kreta og et stort ønske om at våren kommer snart.